2009-10-25
 08:35:53

tänkte bara säga...

Jag tänkte bara säga att jag är sjukt avundsjuk på min syster just nu! :O

2009-10-16
 19:09:52

Dansat =D

Idag ringde nellie och väckte mej...



stod och funderade på om jag skulle ta med väskan eller om ja skulle skita i de, å sån tur var så tog jag med mej den. Skulle in till timrå med jill å mara efter skolan å ja ha buss kortet i väskan men de tänkte inte jag på heller ^^
Iaf, när vi kom fram till skolan så fick jag inte upp skåpet, stod i flera minuter å dampade på de kändes de som. De hände väl inget spec i skolan, jag blev klar med en skiss på bilden. En bild på Edith  blev det, jätte söt :)
...jag blev faktiskt nöjd mej den, så den får följa med när ja åker till gbg så kan Johan och Sara få den. :)
efter skolan gick jag till tallnäs å väntade på bussen, och då ringde Jill och sa att jag skulle vänta på henne fatt hon skulle hem och hämta högtalarna, så jag satt i tallnäs i spöregnet i typ 40 minuter... sen tog vi bussen till mariedal å fick dansa där. ...Fast det fanns inga speglar. Jill hade glömt en sladd till högtalaren så vi fick ta min lilla bärbara och brusiga istället. Vi hittade på en ny dans tsm. Jill, Mara och jag fick hjälpas åt att hitta på en dans åt 5 pers. Rätt kompliserat när alla inte var där... Men de var så sjukt skönt att få dansa! Love it!
...Även om de inte var särskilt jobbigt, men kul var det ;)
Sen kom mamma å hämtade mej och nu har jag nyss varit på Ica och köpt lite mat inför tävlingen imorn. Fast jag ska inte tävla ^^. KÄnner mej inte redo för de, men kanske ska börja efter jul? Iaf så försöker jag att få tag i ngn som vill följa med men och kolla imron men de e ju ingen som kan :(
Å jag vill verkligen inte gå ensam! de e ju inge kul å bara sitta där själv å kolla, man vill ju ha någon att snacka med. Så om nån vill Hänka så slå en pling :D


YEAH!

2009-10-08
 18:11:19

The donies (snake of eden) ♥





Senare



fatta ja ledsen jag blev :'(
sen när hon kom hem så sa hon att ja fick skylla mej själv för att ja inte följde med.
men hon tog ju bilen ändå, hade ja vetat de så hade ja följt mej juh :(

aja, ja skicka meddelande till trillingarna igår och fick veta att dom ska stanna till Januari!
då kan ja ju råka träffa dom fler gånger =D
Dom ska säga till mej när dom har fått datumen så dom ska ha gig på bla medvind och pipline. jag kommer så klart att vara där! ;)

2009-10-07
 22:54:47

Hjälp carolina att bli veckans blogg

Hjälp Carolina att bli veckans blogg! Klicka HÄR och rösta på nummer 6. Glöm inte att skriva i ditt namn och blogg(om du har en) Annars så gills itne rösten.
2009-10-05
 11:01:22

Hej där!

Just nu sitter jag i datasalen och har svenska. jag är klar med inlämningen och har inget att göra så jag fortsätter med den sista uppgifren...Blogga! ♥
Jag får gå själv till bussen idag, jill är i london, vilken tur att jag är med tilda på dansen så ja slipper köra med nån random ;)
Jag längtar jätte mycket till halv 5 då dansen börjar. Jag får in kick av att dansa, det är då jag mår som bäst! ♥
Sen tar jag bussen hem igen, jag hoppas verlkigen att ja har pengar på busskortet, busschaffisarna säger aldrig till då man åker på dom sista pengarna så om det var förr förra gången så var det nära att jag inte kom hem... Skärpning buss chaförer!
åååh, ja längtar tills jag fyller år, jag vill ha minst 2000 spänn då! :)
jag ska köpa en mini pc från siba som kostar 3500 ungefär.


Den här blir det ♥