2010-03-31
 14:38:18

are you pig and cry today? :P (jo jag vet att det är grammatikfel mm, lite det som är meningen)

Hejsan!
Jag tänkte börja med att berätta svaret på gåtan som jag hade i bloggen för någon dag sedan.
Smarta Malin kom på svaret!
Eftersom att mannen träffade kvinnan på sin fars begravning så tänkte han att om hans mamma också dör så måste det komma en till begravning och då får han antagligen träffa kvinnan igen.

Idag ska jag ha utvecklings samtal och efter det så ska jag sätta in resten av löshåret. Jag ska nog städa lite på rummet nu innan jag far iväg till skolan igen. det börjar 16:15 för dom som är intresserade. Jag har väl inte så jätte mycket mer att saga. Jag fick inte så jätte mycket kommentarer för håret. Kan nog bero på att längden inte syntes riktigt lika mycket när jag hade fläta. Undrar hur det blir imorgon när jag (antagligen) har utsläppt då?
Jag måste ju klippa mitt hår så det inte ser dumt ut som sagt så vi får väl se hur det blir.

Just nu så ser håret ut på det här viset



Over and Out!
2010-03-31
 06:51:10

31 MARS 2010

Godmorgon! Jag lyckades kliva upp idag utan att snooza i en halvtimme, och man blir faktiskt piggare av att inte snooza! Det är bättre att ställa klockan lite senare i stället. Jag är inte det minsta trött just nu av någon anledning.
Fast jag hade kunnat sova ett tag till för jag är redan klar med allt nu! Jag ska inte duscha på morgonen för att förlängningen måste självtorka och då hinner det inte bli torrt innnan jag ska gå till skolan.
Håret är inte helt klart än. Jag har bara 2 paket insatta nu och jag ska fem. (2 paket är 40 slingor) Så inte ens halva förlängningen är i. nu är det så där tunnt som alla fjortisar har sin förlängning! HA-HA fattar dom inte att man måste ha lika tjock förlängning som resten av håret?! Jag måste klippa in mitt egna hår ochså så att det går ihop med förlängningen så att det inte blir en kant. Det blir till att ha fläta idag i alla fall.



Första bilden skulle egentligen ha kommit med i det föra inlägget men jag hann inte slänga in den så den får joina nu i stället. dom andra är för att visa håret (och för att jag började knäppa massa ego-bilder nu bara för det)
2010-03-30
 17:45:59

30 MARS 2010

nu har jag blekt hårett så att det ska gå ihop med hårförlängningen bättre. Det såg jätte orande/gult ut först! ...sen efter att jag hade fönat håret så blev det bättre. men nu ska jag iväg! uppdaterar senare :)
2010-03-29
 20:07:42

stolt*

Tre inlägg på en dag! Det måste ju vara rekord! Det här har inte varit en bra dag känner jag.
Först attbara kliva upp och gå till skolan gör ju inte saken bättre. jag orkar inte kliva upp klockan sex på morgonen!
Och nu när det e sommartid och allt så kan man lika gärna säga att jag kliver upp klockan fem! Sen hade vi musik med en av mina favorit lärare. (ja, jag är en aning ironisk.) Innan det, det blir lite omkastat men vad gör man? ^^
så hade vi kemi. får veta att om jag hade typ 2 eller 3 poäng mer på senaste provet så hade jag fått VG. Jag var sjuk dom sista dagarna innan provet så jag missade ju ganska mycket antar jag. Hoppas bara att det inte påverkar slutbetyget. Det skulle vara ganska drygt att få sänkt betyg precis innan gymnasiet och allt. Det får verkligen inte hända! Jag måste komma in på gotland ju!!! höhö hoppas att någon lärare på den skolan råkar läsa min blogg och inser hur mycker jag vill det här och jag får en av dom där 16 platserna bara för att jag vill det här så gjärna ^^.
Nu ska jag packa inför hassela eftersom att vi ska dit imorn på friluftsdag. Sen ska jag sova extr tidigt idag bara för att jag är så sjukt trött just nu och måste upp ännu tidigare imorn för att fixa fika och undeställ å leta reda på vantarna mm. tur att jag har tillräckligt med energi för att orka plocka ihop det mesta idag i alla fall. 
Jag måste ta och lägga in lite ny musik på mobilen också, och ta fram mitt headset som ligger någon stans inne på mitt rum. man måste ju ha musik då man ska åka buss! och kanske vara lite social med folket också men det är en annan sak. God i am tired! haha jag hade bara tänkt att skriva ett kort inlägg på kanske 5 rader men et blev ganska mer. Det skenar bara iväg ju. på tal om att skena iväg! jag glömde att berätta det värsta som hände idag ju! Jag skulle ju berätta om min dåliga dag och så börjar jag snacka om en massa annat istället! Det här går ju inte för sig ^^.
Jag skulle gå till bussen eftersom att jag hade dans inne i stan idag. Jag går ungefär en kvart tidigare för att jag inte hade något bättre för mej och tänkte att jag kunde gå och sega lite så att jag inte skulle stå och vänta på bussen allt för länge.  (den skulle komma 15:45) när jag är utanför ica är klochan ca 15:35 och jag ser bussen åka förbi! Jag får springa ikapp den ungefär 30 meter, precis då jag når busshållplatsen så åker bussen iväg och jag får springa förbi en massa J*vla traktorer och grävmaskiner och knacka på bussdörren. Det värsta är att busschaffisen är otrevlig mot mej! när han kom 10 minuter för tidigt kan han väl ändå inte vara sur på mej för att jag springer ikapp och bankar på rutan?! Finns det nån busschafför som läser det här så snälla, berätta för mej varför alla buss chaffisar alltid är så arga/sura/irriterade då man kliver på? Om man ska jobba på en buss och träffa människor hela dagarna så måste man väl ändå vara trevlig och ge dom ett trevligt bemötande? Nästa gång det här händer ska chaffören vara trevlig annars så ska jag fiiisa honnom/henne i ansiktet!
Det var allt jag hade att säga.


Over and Out
2010-03-29
 14:31:23

gåta på facebook


Moahaha jag är en psykopat!!! jag kom på svaret på en gång bara för att ja e så smart x)
kommer ni på svaret? kommentera! :D
Kan skriva svaret senare om jag tycker att jag får tillräckligt med kommenterer ;)
...så ni lär ju aldrig få veta svaret om ni inte e psykopat nog att komma på det själv eftersom att det aldrig e nån som kommenterar!
2010-03-29
 14:04:31

29 MARS 2010

Sitter vid datorn och lyssnar på Taylor Swift på spotify. Ska ta bussen in till stan kl 15:45.
Klockan fem ska det dansas som bara den! Jag kunde inte komma förra veckan eftersom att jag hade varit sjuk och skulle inte anstränga mej för mycket. Vi är nästan klar med dansen tror jag. vi har lagt till nåra steg och ändrat lite mitt i dansen så man blir lite förvirrad men annars så går det faktiskt riktigt bra. Jag har pratat med Lena nu också. (eller mailat rättare sagt) Jag ska förbi estraden på kvällen någon gång på torsdag och få hjälp med texten inför intagnings provet. Jag hoppas verkligen att jag kommer in på scen gymnasiet, Det här är verkligen en jätte chans för mej! Provet har 3 delar.

*Grupp övningar
*Kort text på scen (inför 2 lärare+2 elever)
*Intervju

Efter det så får vi äta lunch på skolan där. Jag kommer inte ihåg vad den heter. Sen blir vi guidade runt där och får se oss omkring. Det känns som att det kommer att vara jätte fint där! Skolan har bara funnits i knappt 10 år så den är säkert ganska fräsch tror jag.

Hårförlängningen kommer troligtvis imorn eller övermorn! Jag hoppas verkligen att det är rätt färg nu! jag kaske måste bleka mitt hår lite men vi får se helt enkelt. Carolina ska hjälpa mej att sätta in det. Det blir nog på fredag skulle jag tro eftersom att jag är upptagen i stort sett hela veckan och på måndag åker hon till skottland så. Fredag eller söndag blir det. På lördag åker vi till mormor i ockelbo så då kan vi inte sätta in den. Det tar kanske inte hela dagen att sätta in hårförlängningen heller, bara någon/några timmar. Vi får se helt enkelt, jag har ingen aning. ^^

ungefär så här fin känner jag mej just nu...inte särskillt
2010-03-28
 18:21:12

28 MARS 2010

Hejhopp!
Sitter i sängen nu och snackar med Emma the Lind på msn. Var nyss nere och såg på
have you heard about the morgans. Den var faktiskt bra.
Släckte ni lamporna igår när det var earth hour? Här hemma släckte vi alla lampor och tände stearin ljus istället. sen kollade vi på film. eller, rättare sagt en film som blivit omgjord till tv-serie. Millenium heter den. Från boken män som hatar kvinnor. det var andra avsnittet av 6. jag missar troligtvis nästa vecka eftersom att vi åker till mormor. Lite synd men det ska bli kul att träffa granma igen i alla fall.
Idag följde jag med mamma å pappa till åstön. ja had eingen aning om var tvi skulle förrän jag började känna igen mej. Dom skulle kolla om det gick att ta fram husvagnen ur förrådet som den står i. Vägen var helt igensnöad så det gich inte att ta fram den. *phu* Då behöver jag inte oroa mej för att måsta bo i den än på ett tag i alla fall. Trivs inte så bra med husvagns livet men då mamma å pappa ska iväg så får inte jag stanna hemma, tyvär.
Efter det släppte dom av mej på St. Johannesgården där vi hade konfirmand ledar utbildning för grupp 1,2 och 3:or. Vi fick gå en hinderbana med förbundna ögo medan Carolina och Cicci guidade oss. Sen byggde jag, sofie och Dennis en egen hinderbana och lät Carolina och Cicci gå den men förbundna ögon. nu ska jag lyssna på snabba cash (Vann talboken) och bara softa.


Over and Out
2010-03-27
 19:48:38

27 MARS 2010

hej alla glada! och ledsna om ni nu är det.
Jag ska försöka att börja blogga igen, jag vet att jag har sagt det flera gånger men det kan faktiskt funka. ^^
Jag har kommit fram till att det är inte att skriva som är det jobbiga, för när jag väl har börjat så finns det helt enkelt inget stopp. Jag kan skriva hur mycket som hellst. Ni ser ju, jag har skrivit 3 eller snart till och med 4 rader om att jag ska börja blogga igen! Det är helt enkelt att öppna internet, komma in på sidan och logga in som jag inte orkar göra.
Vad ska man säga? Just nu sitter jag och är social med Carolina medans hon sminkar sig och väljer kläder inför kvällen. själv ska jag nog inte hitta på något spec. Blir väl till att kolla på någon film och vara allmänt onyttig. Fast jag känner nästan för att börja bli lite smånyttig sådär. ^^
Ska kanske gö en liten ansikts peeling och bara ta hand om mej ikväll? låter ganska trevligt tycker jag.
Imorse beställde jag hårförlängning!  Jag har äntligen både lyckats få ihop pengar och övertala mamma att få köpa det! De är duktigt av mej tycker jag!
Tror inte att jag har nånting mer att säga, lämna lite kommentarer så jag får nåt att läsa!
Det är nog också en sak som gör att jag inte orkar blogga, att jag aldrig får kommentarer!
Både bilddagboken, Bloggen och facebook blir tråkigt om man inte har kommentarer att läsa!
Det var allt jag hade och säga. :)

Måste säga att jag såg väldigt smal och bredaxlad ut på den bilden.

Over and Out

2010-03-21
 17:25:36

bilder

hejhopp. Nu har febrn gått över. Vilken tur jag har då, måste var frisk nu eftersom att de bär av till hassela på tisdag. friluftsdag och jag ska ju så klart åka bräda! Fattar inte att folk kan välja pulka å promenad när man får åka gratis i backen! eller för dom som hellre vill åka på paradis badet så gick ju det också. aja kul ska det bli. jag ska försöka lära nellie åka bräda. lycka till med det! nu menar jag inte att de e nellie som e dålig.Det e jag som e de, på att vara lärare. ja kan ju inte förklara å visa. skit svårt ju! sen e ja inge proffs på att åka själv heller men jag kan Typ Hoppa. Hoppar med farten, jar försökt trycka ifrån själv men de e as svårt! Och så kan jag åka offpist men de e ju lätt å skära ner under snön å så sitter man där man sitter kan jag lova ;) Har förjat gasa på mer i backen nu också, hinner ja väl inte stanna istället xD

Lekte lite med camen nyss, jag har ju så tråkigt. Ja bjussar på nåra av bilderna bara för att jag e så snäll och vågar bju på mej själv ;)

Hej jag heter Anna Anka.

 

 






Slur på det roliga :)
Over
and Out!
2010-03-20
 12:54:09

Hej feber!

Har varit hemma från skolan sedan onsdags. har inte lika ont i halsen nu och jag mår mycket bättre.
Då tror man ju lätt att Ja jag är frisk! Men nej, inte då. Hostade hela morgonen och så tyckte mamma att jag kändes varm. Happ, då kollar man tempen. 36, 37, 37,5,6,7,8,9 38. 38 graders feber. Kul. Det blir till att vara hemma idag också. Synd på en sån solig dag då man hör fåglarna utanför fönstret. Dessuton så fyller min kusin Wilma 4 år idag så jag skulle på barn kalas och gratta henne. Och ikväll var det tänkt att vi skulle åka till Stina och Bosse eftersom att bosse fyller år. (hmm, vad fyller han? 80+ i alla fall, eller e det 90+) Men det missar jag också eftersom att det är inte bra att smitta ner folk som e så gamla! kanske inte borde smitta anra heller.

Pappa fixade ett acount till mej på voddler, (online voddler, har den man laddar ner också men den funkar inte på mitt grafikkort...) Så jag provade kolla på film på den.

1: Det hackade
2: Det hackade
3: det hackade
4: det gick inte att stänga ner (fick ta fram aktivitetshanteraren)
5: Det funkade inte
6: tog mej inte ens igenom reklamen

Ungefär något i den stilen ja.
Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. Saknar socialt umgänge! 4 dagar utan att träffa andra än familjen! men livet e hårt...



Klaga inte jag e sjuk!
Over and Out!
2010-03-13
 11:37:11

internet e tillbaka

Nu har jag fått tillbaka internet igen. skönt!
Solen skiner och snön smälter, börjar verkligen längta till sommaren nu. Jag har fönstret öppet, det är ju så sjukt varmt inne på mitt rum, Men de får ja väl leva med eftersom att jag har husets varmaste rum. ^^
Igår var jag först in till stan och träffade niklas. ♥
Vi gick på bio och kollade på tim burton´s version av Alice i underlandet. Den var bra, men de e väl ingen film för 5 åringar. inte för att jag bryr mej så mkt om det men, dom högg huve av en drake å så vare nåt mer som jag inte riktigt kom ihåg. Först var det tänkt att jag skulle till natt i backen på kvällen men eftersom att det har varil plus grader å sol så tror jag att den antingen var väldigt slaskig eller att den var isig. inte riktigt då man vill åka. Så jag städade rummet istället. kanske inte så kul de heller men annars så hade jag ju inge fått tillbaka internet. Och de e ju ganska skönt med ett nystädat rum. :)
Vet inte riktigt vad jagska hitta på nu. Ska vara med Emma the Lind sen i alla fall. fi ska öva lite på repliker innan vi ska dra till eon och ha genrep. vi ska sitta och snacka i en soffa på timrå konståknings klubb´s is show. alla får komma och kolla på föreställningen imorn så klart. det är kl 17 i eon arena. inträde vuxna 50 kr, och barn 30 kr.


jag igår.