2010-03-28
 18:21:12

28 MARS 2010

Hejhopp!
Sitter i sängen nu och snackar med Emma the Lind på msn. Var nyss nere och såg på
have you heard about the morgans. Den var faktiskt bra.
Släckte ni lamporna igår när det var earth hour? Här hemma släckte vi alla lampor och tände stearin ljus istället. sen kollade vi på film. eller, rättare sagt en film som blivit omgjord till tv-serie. Millenium heter den. Från boken män som hatar kvinnor. det var andra avsnittet av 6. jag missar troligtvis nästa vecka eftersom att vi åker till mormor. Lite synd men det ska bli kul att träffa granma igen i alla fall.
Idag följde jag med mamma å pappa till åstön. ja had eingen aning om var tvi skulle förrän jag började känna igen mej. Dom skulle kolla om det gick att ta fram husvagnen ur förrådet som den står i. Vägen var helt igensnöad så det gich inte att ta fram den. *phu* Då behöver jag inte oroa mej för att måsta bo i den än på ett tag i alla fall. Trivs inte så bra med husvagns livet men då mamma å pappa ska iväg så får inte jag stanna hemma, tyvär.
Efter det släppte dom av mej på St. Johannesgården där vi hade konfirmand ledar utbildning för grupp 1,2 och 3:or. Vi fick gå en hinderbana med förbundna ögo medan Carolina och Cicci guidade oss. Sen byggde jag, sofie och Dennis en egen hinderbana och lät Carolina och Cicci gå den men förbundna ögon. nu ska jag lyssna på snabba cash (Vann talboken) och bara softa.


Over and Out



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: