2010-04-28
 08:37:54

Modell på Merlo slott

Hej där!
I söndags modellade jag för emma på merlo slott. Det var skit kallt och jag blev sjuk efter det men det var värt bilderna! Vi hade jätte kul och jag fick låna kameran och leka fotograf ett tag också. ^^
Jag tänkte lägga in några få bilder nu. Det kanske kommer fler senare men just nu får ni nöja er med det här.




Det här var en oseriös bild men det visade sig att den blev väldigt bra ändå.





Modell: Jag
Fotograf: Emma

Så nu får ni gott folk vara snälla och kommentera :)

2010-04-25
 15:16:59

25 APRIL 2010

Tjena tjena! Idag modellade jag för emma som köpt en ny kamera. Jag fick låna en röd klänning med vita prickar på av carolina. Sedan fixade hon en rockabilly frissyr och sminkning på mej. Sedan för jag och emma iväg till Merlo slott och fotade där. Det var lite småkyligt men det blev varmt så fort man kom ut till solen. Vi tog totalt 82 bilder på typ 2 och en halv timma. Man kan ju tycka att det är ganska lite bilder men det tar tid att ställa in vinkel, fokus, få solen från rätt håll och allt. Speciellt när man använder stativ. Nu är jag i alla fall hemma och jag är jätte trött! så jag funderar på att råka slumra till en stund...Ni får se någon bild imorgon eller något sånt. Jag har dom inte nu.

2010-04-23
 15:47:02

23APRIL2010

äntligen fungerar internet igen! Jag har varit dålig med uppdateringen på grund av att problem med trådlösa. Eller, alla 3 nätverk här hemma har varit igång men datorn har inte kunnat hitta något. Det berodde tydligen av någon slas nätverks strömbrytare eller vad det heter på undersidan av datorn som pappa hittade.
Ikväll ska jag in till stan. Först ska jag byta ut glaset i glasögonen, eftersom att jag behöver ny styrka. Sedan ska jag kolla på Måsen. En teater uppsättning  som några som jag känner är med i. (estet treornas slutproduktion för övrigt.) Jag skulle egentligen ha varit med i den också men hade ingen tid. jag känner att jag har ganska fullt upp ändå...
igår fick jag för mej att jag skulle redigera några av bilderna från gotland. Jag blev i alla fall lite nöjd med resultatet. Ni vet ju att det var ganska dimmigt då jag var där. Om inte annat så kan ni kolla på bildera från äldre inlägg. Jag funderar på om jag ska lägga uppresten också men det blir nog lite för drygt för att sitta och göra på bloggen. Men dom redigerade kan jag ju visa i alla fall



lite överredigerad men annars helt okej. lilla bilden är orginal, klicka för att förstora.


här tog jag bort den irriterande P-skylten och ändrade nivåer. lilla bilden orginal,klicka för att förstora.


ganska random bild, ingen idé att ladda upp ens, men har inget bättre för mej så varför inte.
lilla bilden är orginal, klicka för att förstora.
2010-04-20
 18:53:06

20 APRIL 2010

PRELIMINÄRT ANTAGEN TILL SCENGYMNASIET, GOTLAND!!! :D
...och det var allt som jag hade att säga ^^



2010-04-14
 22:51:29

14 APRIL 2010

im scared becouse
i dont want anyone else to have your heart

im scared becouse
i dont want anyone else to be in your arms

im scared becouse
i dont want anyone else to kiss your lips

im scared becouse
i dont want anyone else to be the one you love


...


Im scared becouse

I dont want anyone else to take my place...
2010-04-12
 19:27:51

back on track

på väg hem nu. Det börjar att bli mer och mer snö ser jag. Jag har kommit fram till en sak om gymnasiet. Om jag kommer in så är det inte familjen som jag kommer att sakna mest tror jag, det är alla mina kära vännor så klart! älskar er snuttisar <3

det var allt jag hade att säga ^^



2010-04-12
 14:57:55

12 APRIL 2010

runt klockan åtta idag gick jag och mamma till scengymnasiet. När vi kom fram var dörren låst och ingen där. Jag var precis påväg att ringa till ett nummer som jag hade fått med intagnings brevet då filmarnas dött öppnades en bit bort. Vi gick dit och kollade om vi kunde gå igenom där och det var helt okej. vi fick sitta i biblioteket och vänta på att wille skulle komma och hänta oss. (han är ansvarig för programmet.) Vi var bara 4 personer när han kom. en kille och tre tjejer. och så mamma och killens mamma. Inne i ett klassrum berättade dom lite och frågade vilka som hade sökt till scen. jag var den enda! (av dom som var där, dom hade redan haft ett prov tidigare.) Senare kom en annan tjej som heter Malin, hon var också scenare *phu, jag var inte ensam* och sedan kom en till. Julia.
Vi fick gå iväg med scen lärarna, Wolfgang och Niklas. Dom visade oss runt, i bland annat tv-studion, ljud rummet och bio salongen. H*lvete vad bra jag skulle att trivas där! Skolan var jätte mysig och jätte trevliga lärare. vi fick träffa några av eleverna också och dum var hur snäll som hellst. Scen och film gymnasiet har ett eget hus där det bara är film och skådespeleri! inga andra lektioner. vi kommer att ha halva terminen med bara skådespeleri och inga kärnämnen alls, och andra halvan bara teoretiskt. ganska soft med ett halvår (direkt efter sommarlover åxå) helt utan teoretiska ämnen. Vi hade några improvisationsövningar tillsammans med Wolfgang. hur skön snubbe som hellst. När det var dags för text framförandet och intervjun så fick jag börja. Jag kom in, och dom tog en bild på mej tillsamans med en lapp med mitt namn, så att dom ska veta vem jag är sedan om jag kommer in. Vi pratade lite oh sedan körde jag igång med texten. Det var inne i ett rum med svarta väggar, golv och tak. Spotlights som lyste rakt på mej, och "byxor" precis bakom mej. (Byxor är stora svarta skärmar som man använder innom teatern) det fanns ochså en läktare, och ett bord med 3 stolar bredvid där Wolf och Niklas satt. Jag fick aploder och så berömde dom mej. Dom tyckte att det var bra att jag var så lugn och avslappnad. Många blir så nervösa att dom stammar, speedar upp tempot och kommer av sig. Jag fick berätta om mina erfarenheter innom teatern och vad jag hade för betyg och så. Dom tyckte att det verkar som att den här utbildningen passar mej jätte bra och att jag verkar ha ett mål. Dom trodde också att jag har stor chans att komma in. Sedan fick vi äta lunch på säverskolan (tror att den heter så) och vi blev visare dunt av 2:orna. Sedan gick jag, Julia och Malin till söderport och satt där på en bänk. Jag och julia gick in på ett café och Malin skulle tillbaka till hotellet, så vi sa hejdå. Mamma kom också till caféet så vi satt och fikade där. sedan skulle vi hämta väskorna på hotellet så jag sa hejdå till Julia och sedan gick vi. mamma ringde taxin och den kom nästan på en gång och nu sitter jag här på flygplatsen och väntar på att tiden ska gå. Vi har inte kunnat checka in väskorna än, Det är fortfarande för tidigt för det. Planet går inte örrän 16:45. Sedan blir det till att ta tåg hem från arlanda och jag blir nog hemma runt 10 skulle jag tro. Det ska bli så skönt att få sova. jag hade jätte svårt att somna inatt och jag har fått kliva upp tidigt nästan hela veckan känns det som. Det ska bli skönt att träffa alla vännor i alla fall. :)


så här mycket snö har jag lyckats hitta totalt ;)


2010-04-11
 13:54:16

11 APRIL 2010

några nya bilder.







imorgon gäller det! jag och mamma gick bort till artilleri gatan och kollade så att vi hittar skolan i tid imorgon. nu ligger vi i varsin säng på hotellet. det är ganska rått och kallt väder idag också, och så har jag fått ont i höfterna och fötterna pga mina inte så långpromenad-vänliga skor. Jag tror att det blir film nu, och repa lite på replikerna imför morgondagen.

Over and Out!

2010-04-10
 21:05:33

10 APRIL 2010

på gotland nu, tänkte baraslänga in nåra få bilder, segt internet.



 
Tänk vad soft att bo här på sommaren. fatta vad fint det är här. jag har gått runt i visby både utanför och innanför ringmuren sedan 3-tiden idag. men nu ska jag kolla på millenium, flickan som lekte med elden.
pusshej
2010-04-09
 17:42:34

9 APRIL 2010

nu sitter jag i Gunnars lägenhet i sthlm. jag och mamma tog först tåget mot gävle och sen bytte vi till stockholm. Nu har vi gått runt på stan i några timmar, hittade några roliga affärer. bland annat en affär på 2 våningar full med vintage (50-tals) kläder. och så var jag in på top streetwear och massa andra affärer. men jag har faktiskt varit jätte duktig och inte köpt nånting! amazing ;)

men nu orkar jag inte skriva så mycket mer. imorn drar jag vidare till gotland. kanske uppdaterar nånting då, vi hörs. Over and Out!
2010-04-06
 19:41:04

varning, viktigt meddelande!

Varning varning, viktigt meddelande! En brand har utlösts i buggnaden, utrym genast lokalen. använd inte hissarna!
pip pip pip
Attention please, important message! A fire has occurred in the building, immediately evacuate the premises. Do not use elevators!
pip pip pip



Ungefär så lät det i  köpcentret jag var i i umeå idag. efter att pappa hade vare på sjukhuset for vi till stan och jag hittade en svin cool affär! när jag var där inne började de pipa som in i h*****e! den kom det där meddelandet. bara att gå ut där ifrån. Fast det blev väldigt trångt med folk bland rulltrapporna ^^
påvägen hem for vi in på en outlet å ja köpte ett par snygga jeans å en tröja. riktigt nöjd faktiskt! men nu ska jag sticka till tobbe och va social.


tröjan, byxorna och mitt än så länge inte särskillt välstädare rum.
Over and Out!
2010-04-06
 15:48:30

6 APRIL 2010

påväg hem från umeå nu. jag berättar mer om dagen senare, vi ska åka vidare nu. jag har lånat en dator inne på en affar och så har jag köpt en randig tröja å ett par jeans. jägger troligtvis in bilder sen också.
over and out!

2010-04-03
 18:55:50

3 APRIL 2010

glad påsk!
jag kom hem fö inte så länge sedan och nu fitter jag här å målar naglarna. Vi for iväg till ockelbo igår och bodde i husvagnen på en camping över natten. Vi skulle hälsa på mormor, och Gunnar å Erik var där också. Det har väl inte hänt något värt att blogga om medan jag har varit borta. Jag har lekt massa med photoshop för att fördriva tiden. kan ju sätta in en bild eller två så ni får se hur man underhåller sig när man har tråkigt ;)
nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. jag har inga roliga bilder kvar att leka med och är bara allmänt uttråkad så vad gör man?

riktigt vacker bild om jag får säga det själv ;P

2010-04-01
 20:21:56

1 APRIL 2010

hallå där!
Emma for hem för ett litet tag sedan bara och nu sitter jag på rummet nyduschad och fräsch. Jag har i inpackningen som jag köpte på stan idag, den ska sitta klar i en kvart innan man sköljer ut den. Hoppas att den är bra! Skolan gick snabbt, jag hade nästan glömt att jag var där idag. jag slutade runt halv 11-tiden och följde med emma hem då. Sen tog vi bussen in till stan och gick runt lite där. Jag köpte bara inpackningen och emma köpte lite kläder. lite senare kom niklas in till stan och hämtade busskortet som jag hade lånat och sedan skulle han vidare. Jag och emma tog en sväng in på sundsvall chokolate house och hälsade på annelie. Efter det kom Lars och plockade upp oss å vi for hem till mej. Vi har knäppt massa foton å lekt lite med photoshop elements.

snart ska jag gå iväg och sköla ut håret, sedan ska jag nog städa lite på rummet. Det kan behövas! Har kläder i en stor hög just nu. har inte orkat vika ihop å stoppat i lådor sedan jag tvättade. Jag är nästan på lite städ humör nu, hoppas att det håller i tills jag är färdig med allt annat. men nu ska jag skölja ut håret.



Några av bilderna :)
Over and Out!