2011-01-31
 20:57:34

Style.

2011-01-31
 18:03:41

31 Januari

Yo! Idag började vi med scenisk prokuktion A. Det ska handla om hjältar. Och då menar jag inte flygandew superhjältar (fast det hade varit coolt...) utan om hjältar som kämpar för barnens rättigheter. Jag hade gärna jobbat med utifrån ett manus, men så blev det inte den här gången. vi ska research'a lite om folk och sen utifrån det vi får fram ska vi skriva ett eget manus och sätta ihop en pjäs. Det känns lite vågat och jag känner mig lite tveksam till det hela, men jag får ta det som en utmaning. Man lär sig ju massor av det. Vi ska få prova på olika yrkesroller ckså, så som till exempel; Regissör, producent, Scenograf, Ljus/Ljud osv. (Och självklart skådespelare!)

I eftermiddag var vi iväg och såg på bio, alla RB-ettor. Vi såg på Hämden, med bland andra Mikael Persbrandt.
Efter det så var jag iväg och handlade lite mat, och nu ska jag ta mig iväg till ÖoB och handla lite mer behövligheter.
Style.


Visby today.
2011-01-26
 22:46:04

Pain.

Jag var iväg till skolsystern idag för att kolla upp knät. jag fick berätta om problemen, hon tittade inte ens på mitt knä. Hon sa på en gång till mig: Du måste kolla upp det där med en läkare. Så hon hjälpte mig att boka en tid till på vårdentralen. Jag ska dit imorgon efter skolan.
Knät blir verkligen bara värre. Jag märkte nyss att jag kan inte ens ta av mig byxorna utan att flämta. att sätta mig ner gör otroligt ont, och att lägga mig ner i sängen är helt outhärdligt! Jag hoppas verkligen att jag kan få några smärtstillande tabletter eller vad som hellst! Det här funkar inte. Nu ska jag försöka sova...Önska mig lycka till.
2011-01-26
 22:35:31

Skjorta.



Snygg? -Ja!
Vill jag ha den? - Absolut!
Är den billig? - Glöm det!
Ska du köpa den? -...nej.
Vart finns den? - Här.
2011-01-26
 19:01:00

26 Januari

Vill ha! ♥



finns här


Finns här


Finns här


Finns här


Finns här


Finns här


Finns här! ♥

You got to love them, am I right?!

2011-01-25
 17:36:28

25 Januari

Off to dance!

2011-01-23
 18:24:18

lugg



2011-01-22
 10:33:58

22 Januari

1. Mitt knä tar död på mig.
2. Sirener utanför förnstret...igen.
3. Tvättid inbokad.

Mitt knä blir bara värre! Jag var till skolsyrran igår och skulle kolla upp det men hon var inte där. Hela knä grejen hade ju nästan gått över, men sen efter resan mot göteborg fick jag ont igen, och det blir bara värre! Jag lyckades i alla fall hitta mitt knästöd. Inte för att det hjälper speciellt mycket, det gör fortfarande sjukt ont.

Dom här senaste dagarna har jag fått lära mig stagefighting och slapstick. alltså, scen slagsmål. tricken om hur man "slår" motståndaren utan att göra illa personen. hur man får den andra att de bra ut osv. osv.

Igår var jag kvar borta på A7 efter skolan. Det var improvisationskväll och vi hade hur kul som hellst. Det spårade ur totalt mot slutet, men det är så det ska va'!
Efter det gick jag, Bosse (Emma), Hedda och Malin på en prommis. Det var mysigt.

Förlåt att jag har varit lite inaktiv här på bloggen, men på Jullovet så hade jag fullt upp med att träffa folk, och sen när jag kom tillbaka hit igen så for vi iväg till göteborg nästan på en gång och...Ja, jag har haft fullt upp helt enkelt :)




2011-01-20
 15:54:15

20 Januari

Ungefär såhär ser det ut i visby just nu.

 

2011-01-16
 18:25:43

15 Januari 2010.

Sum 41 - So long goodbye


Time passes by, direction unknown.
You've left us now, but we're not alone.
Before you know it, your cup's overflown.
You measure no one that I've ever known.

And it's quite alright.
And goodbye for now.
Just look up to the stars,
And believe who you are,
'Cause it's quite alright.
And so long, goodbye.

We always knew that it'd come to this.
It's times like these I forget what I miss.
Matters of heart are hard to address.
Especially when yours is full of emptiness.

And it's quite alright.
And goodbye for now.
Just look up to the stars,
And believe who you are,
'Cause it's quite alright.
And so long, goodbye.

Time passes by, direction unknown.
You've left us now, but we're not alone.
Before you know it, your cup's overflown.
You measure no one that I've ever known.

And it's quite alright.
And goodbye for now.
Just look up to the stars,
And believe who you are,
'Cause it's quite alright.
And so long, goodbye.

2011-01-09
 16:28:52

9 Januari

Nu var man tillbaka på gotland igen då. Här smälter snön och det går absolut inte att ta sig till mig utan att bli väldigt blöt! Jag åkte tåg hemifrån igår runt 10-tiden och var framme i stockholm runt halv två tiden. Har ni stött på någon person ni känner då ni absolut minst anar det? Det gjorde jag då kan jag lova. När jag kom in på station så får jag syn på någon med grön mössa. "Hmm kan det vara?...nej det kan det väl ändå inte?...Eller?" När jag kommit lite närmare, "Rutig jacka, svart hår...är det verkligen? ...Jo det är det! JOHAN!" Kan ni förstå hur förvånad, chockad och nästan till och med paralyserad jag blev?! Det är klart att jag blev glad också så klart. Jag hälsade men vi hann inte prata särskillt länge eftersom att jag skulle iväg (Gunnar väntade) och han skulle med tåget.
På kvällen gick jag och Gunnar och såg på bio, det blev Narnia i 3D. DEt är ju skit häftigt med 3D! JAg sov över hos han, sen imorse tog jag en taxi till city terminalen och sedan båtbuss och båten. JAg orkade inte ta en taxi till lägentheten eftersom att det ändå bara tar ca en halv timme att gå hit. Men ni ska veta vad halt det är! och blött. När jag skulle gå in på min gata så var det en stor djup vattenpöt som täckte hela vägen. JAg gick tillbaka och ut i stora vägen för att det inte gick att gå där jag gick. Försökte ta mig in på min gata från andra hållet men vattnet var lika djupt där. Det blev till att springa genom vattenpölen. Nu sitter jag inne på rummet och gör ingenting speciellt. Förutom bloggandet då så klart. Jag måste iväg och handla men det är ju så otroligt blött överallt så jag känner mig inte särskillt pepped på det.  Vi får se hur jag gör. Nu tänkte jag bara ta det lungt ett tag i alla fall. KAnske till och med packa upp väskorna lite fint sådär. Peace!