2011-05-31
 20:31:44

Liva upp bilderna lite.




Roligare att se på då :)
2011-05-31
 20:28:14

Burned!

hallå! för tillfället ligger jag i sängen och tar det lugnt. Jag har haft friluftsdag idag, vi skulle cykla blor till...vad det nu var för någon strsnd...och göra lite olika aktiviteter. jag tror det var omkring 2 mil dit. det var rätt okej ändå med tanke på att vi hade ganska mycket nedförsbacke...därimot när man skulle tillbaka...
I alla fall, när det var fritt så blev det mycket vollyboll (utan nät), vi spelade bol och bara var.
Våra smarta killar i klassen tog en gammal båt som låg i vattnet och paddlade ut, tillslut fångades som upp av undervattensströmmen, och drogs längre ut. den gamla båten läckte in massor av vatten och dom hade inga åror. lite synd var det ju om dom när vi stod på stranden och såg hur dom fick hoppa i vattnet och simma tillbaka.
jag kan ju passa på att berätta att av att stå i vattnet i knappt fem sekunder gjorde svinigt ont i fötterna..dom fick simma i typ 5-10 minuter nånting...Men så kan det gå om man är lite knas.





Jag ligger i en oversize blå skjorta nu av något väldigt lent tyg, det är i princip det enda jag kan ha på mig just nu. Huden bränner och svider eftersom att jag har lyckats bränna mig. huden är nästan lika för dom håret nu.



2011-05-30
 16:55:24

kommer du ihåg?

Bamse og Kylling!

Jag hade bara en svag bild kvar av detta barnprogram, jag kom ihåg hur dom såg ut, men inte vad dom hette. jag blev förvånad att det inte fanns nån svensk version heller, kollade jag verkligen på danska barnprogram bär jag var liten?!

 

 

Abra kadabra: Doris & Gösta

Jag kom ihåg att jag brukade kolla på det här också, speciellt introt kommer jag ihåg. och av någon anledning så är doris pärlhalsband bland de saker jag kommer ihåg bäst...Också att hon brukade ta moppen iväg och kolla på olika saker.

 

 

 

Ika i rutan

Jag kommer inte alls ihåg namnet, men jag kommer ihåg att hon hade massor av telefoner som ringde och att hon brukade dansa med ett skelett..

 

 

Rädda joppe

Det var i alla fall ett gosedjur som hamnade i soporna..elelr nåt. och så den här killen dom brukade gömma sig under diskho'n. ..och så var det någonting med russin också (?)

2011-05-30
 08:57:18

Snälla ge mig denna ♥

 

2011-05-27
 16:46:46

biodukN?!

Har kommit hem från premiären av reklamfilmen nu. Jag och Emma stack iväg till biostaden Borgen efter skolan ochkollade på den. först fick vi se 60 sekunders reklamen, sen 30 sekunders, se n20 sekunders. efter det visade dom en längre verion på 2 minuter och 7 sekunder. den längre versionen kommer inte att synas på tv. tyvärr så syns jag inte så mycket i tv-versionerna, man ser mest bara mitt röda hår lite då och då, me ni den långa versionen hamnar jag i fokus 2 gånger (och sen syns man väl lite då och då)
Dom som står bakom reklamfilmen håller på och förhandla med SF bio nu, förhoppningsvis så kommer den långa versionen att sändas som biorekam på duken innan filmerna börjar. jag hoppas verkligen det, det skulle vara nice om man sitter och ska kolla på biop med kompisarna och så helt plötsligt så hamnar man själv på duken ^^
Men som sagt, dom jobbar på det. reklamen i sig kommer troligtvis att börja sändas i Juli.


2011-05-26
 18:32:47

på mitt visitkort står det "Fattig som fan"

på mitt visitkort står det "Fattig som fan"
Det är möjligt att min vers kan låta bull (japp)
vi skickar acapellan har inte råd att åka upp (nej)
Livet är svårt, ändå är jag glad nu
Fuck mat nu dör vi, Jag Blir Smal Nu


[Hook:] [Organism 12:]
Inga pengar kvar av mitt gage, (Jag Blir Smal Nu)
Inga stålar kvar till nån mat, (Jag Blir Smal Nu)
Kalles kaviar på mitt fat, (Jag Blir Smal Nu)
Jag blir smal nu, kompis jag blir smal nu

Inga pengar kvar av mitt gage, (Jag Blir Smal Nu)
Boysen känner likadant klart, (Jag Blir Smal Nu)
Kalles kaviar på mitt fat, (Jag Blir Smal Nu)
Jag blir smal nu, kompis jag blir smal nu

Tja! mja det är väl inte riktigt så illa med mig som det är för "Organismen" men det är nice att jag får pengar imorn i alla fall. Ska dra iväg och handla lite då, det är väl främst mjölk jag behöver. Jag är fett less på maten jag har i frysen och skafferiet, har ätit samma sakt flera dagar i rad nu men jag får stå ut. det känns onödigt att köpa nytt käk när jag snart flyttar. Jag ska försöka att göra slut på det som finns först.
Vad finns det för mer intressand att berätta då?
J
ag har skrivit klart Engelskan nu, hela nätverket låg nere på skolan så det blev inget av att göra klart svenskan. Den är väl i princip klar ändå, men jag håller på att finslipa så att jag lyckas höja betyget till ett VG. Imorgon efter skolan drar jag bort till premiären av reklamfilmen "Min stora dag". Det är inte långt kvar nu tills den komma gå på tv. håll utkik.
2011-05-25
 15:20:43

Mycket att göra.


att göra innan sommarlovet:

Inlämning i teaterhistoria
Inlämning i historia; amerikanska revolutionen
Inlämning engelska; Intervju länsteatern
Inlämning Svenska; Intervju med ingmar virta

Fredag: Premiär av reklamfilmen

Helgen: Filminspelning

Städa/tvätta

1 Juni: Premiär borta på biostaden borgen

Plocka ihop mina grejer, flytta

Shakespeare redovisning

Projekt "så det passar sig att komma nu?!"

Hur sjutton ska jag hinna med allt? Nu ska jag förtsätta skriva av det som sas på intervjun med folk från länsteatern, det är ganska svårt att tyda vad som sägs på bandet så det kommer att ta sin lilla tid. Sedan kommer jag förhoppningsvis att börja skriva på teaterhistorian, efter det skla jag försöka städa och sedan kommer jag troligtvis fortsätta på film idén som jag började med idag. har skrivit 9 sidor hittills.
2011-05-23
 20:29:01

Hollywood Bosse

tjena tjena! Imorgon ska jag bort och höra på Bo Svenson,  han kommer bort till skolan på A7, den ni! ...Och förhoppningsvis kommer jag prata lite med han också. Han är en känd hollywood skådespelare, och har bott där i 40 år. Förhoppningsvis lyckas jag få lite bilder också. Han har varit med i bland annat: Kill Bill 2, Inglorious basterds, Heartbreak ridge och Mission:Inpossible

2011-05-23
 11:04:50

Jag kommer att sakna Visby i sommar.

Hallå, det känns nästan som att jag håller på att bli sämre å uppdatera bloggen igen. jag får skärpa mig! Fast å andra sidan när jag går in på bloggen min så ser jag att det var bara två dagar sedan sist, har jag livit bloggoman?
...Nej, det kan jag inte ha blivit. i så fall så skulle det inte ha gått två dagar sedan jag uppdaterade sist. I alla fall, för tillfället sitter jag ch väntar på att min lärare ska komma och läsa mitt arbete. Jag har intervjuat en skådespelare till en webbtidning, och jag behöver få VG i det här arbetet, eftersom det är det sista vi kommer att göra i svenskan och om jag får VG i den här uppgiften så får jag det i slutbetyg.

Helgen har varit kul, I lördags var jag med Hedda på dagen, sedan gick vi ner mot "parken" mellan busstationen och öster och träffade emma. Vi låg i gräset och myste och fotade med hennes kamera innan vi drog ner till almedalen. Det blev en fin kväll med skönt folk, grillande och gitarrspelande.

Igår kväll tog jag och veronika en promenad runt inne i visby, vi gick till botaniska trädgården, virrade runt i innerstan tills vi tillslut gick och satte oss vid muren i Almedalen. Jag kommer att sakna Visby i sommar.

Nu ska jag gå och prata med Fannie eftersom att hon tjatar så. vi hörs!
puss.
2011-05-20
 12:43:59

går det inte att laga med silvertejp är det trasigt...

2011-05-19
 11:16:50

say hello! ...so my "little" grade.

MVG i scenisk gestaltning, röst och rörelse och scenisk produktion

2011-05-17
 22:06:14

Red lips and some 50'th music.


2011-05-16
 23:40:42

Resultatet av trasiga tvättmaskiner:

Resultatet av trasiga tvättmaskiner = Extremt blöt tvätt som vägrar att torka.

trots att jag vritit ur den, och torkat i ett varmt torkskåp i en och en halv timme så är tvätten fortfarande dyngsur och jag orkar intespringa fram och tillbaka mellan lägenheten och tvätthuset så min nödlösning blev denna:



Jag orkar verkligen inte gå in och förbättra skärpan på den här bilden, ville bara visa min otroligt inteligenta
lösning på mitt otroligt jobbiga i-lands problem...
2011-05-16
 22:04:47

Dåliga tvättmaskiner och john blunds stoft i ögonen.

det är ingen höjdare då båda tvättmaskinerna man använder går sönder så det rinner av all tvätt och man måste vrida ur alltihop innan man hänger upp det i torkskåpet...nu kan jag inte lägga mig tidigt, måste vänta på tvätten tills den torkat...usch
2011-05-16
 21:35:32

Bilder från Tyras dop.







2011-05-15
 13:35:09

Gårdagens grillning

Godmorgon! jaja klockan är 20 över ett men skit samma. Vi hade det jätte mysigt igår, jag och Hedda stod vid grillen och grillade flintastek, kyckling och paprika medan emma och Fannie fotade och var allmänt fina. Efter att vi hade ätit så dansade jag lite till soft music och dom andra gjorde våfflor. Sedan satt vi (Av någon konstig anledning) och tittade på eurovision song kontest och peppade. vi skrek och jublade medan vi spelade spel och fannie slogs och hedda skrek. Det var fint. En fin kväll. Jag älskar er ♥








2011-05-13
 15:16:10

inspelningen flyter på.

Tjenatjena! Sitter på A7 nu, ska ha filmkväll med finfolket.


Inspelningen igår gick jättebra, vi blodade ner fannie och golvet i trapphuset på högskolan, sedan fick vi springa upp och ner för trapporna och hitta henne liggandes död där om och om igen. varje gång vi fick syn på henne blev det till att skricka och springa ner. Idag skulle vi spela in lite mer med mina scener men vi bestäme oss för att ta det någon annan dag. Vi behöver de andra lite som kommer springa ur bild eller något sånt. Fixar det senare.

I vilket fall som hellst så är min röst tillbaka så nu kommer inspelningen flyta på bra.
2011-05-10
 15:33:54

tappa rösten lagon tillinspelning, shabaam!

2011-05-09
 22:49:29

hälsningar från sjukstugan.

Tja...Sitter i sängen med en kopp honungsvatten. Jag ska snart lägga mig och sova, är väldigt trött med tanke på att jag inte kunde sova någonting inatt.
Var inte alls pigg på skolan idag, jag hängde inte med alls på vad som sas. När jag kom hem sov jag några timmar, sedan bar det iväg mot inspelningen. Jag hade ingen kamera med mig, ska försöka att komma ihåg den imorn. rösten min lät som något i form av en knarkar-kråka. inte alls bra.

Bilder från helgen kommer så fort jag  har tid och ork.

Godnatt, hälsningar sjukstugan.
2011-05-05
 09:23:18

När jag går ut på balkongen och tittar ner, så kan jag inte sluta förundras över våran syn.

Vi ser ju så pass mycket bilder på datorn, och film på tv'n att man nästan glömmer bort hur saker och ting ser ut på riktigt. Eller så är det så vanligt, vi ser saker varje dag. Det tillhör vardagen att se, Vi har sett hur saker ser ut genom hela våra liv, men det är så vardagligt att man inte tänker på det längre.

När jag går ut på balkongen och tittar ner, så kan jag inte sluta förundras över våran syn.

När jag står där uppe på balkongen och tittar ner, ser jag hur träd, buskar och blommor växer upp ur marken, hur de lyfter rakt upp i luften. Jag ser hur träden svajar och gräset viker sig för vinden. Det är vackert.
Det är sånt man lätt glömmer bort i vardagliga livet, vilket är synd, för när man tänkter efter, så är det helt otroligt. Varenda liten sak man ser sticker ut, upp, ner, in, runt, och att vi kan se det, det är det som är det häftiga.
2011-05-04
 21:53:32

Tur att det är skådespeleriet framför kameran jag brinner för, och man måste ju börja någonstans.

Idag regnade det mer eller mindre hel dagen så det blev ännu kallare att sitta ute under inspelningen, trots att jag hade klätt på mig ännu varmare idag än igår.

Tur att det är skådespeleriet framför kameran jag brinner för, och man måste ju börja någonstans.


Reklamen kommer börja sändas i Juni.







2011-05-03
 17:23:22

från och med...nån dag vet inte när... ska ni inte byta kanal under reklamen, okej?!

Nu är dagens inspelning avklarad, efter 5 timmar ute i kylan!
Imorgon fortsätter det, då ska jag tillbaka dit igen klockan 12, och det håller troligtvis på ungefär lika länge. När jag kom dit upptäckte jag att jag tydligen kände regissören lite sedan tidigare. Jag fick låna medeltidskläder och sen när alla statiskterna var på plats var det bara att köra igång.
Eva Röse var där, och hade en ledande roll i reklamfilmen, vi pratatade med varandra i pausen. Hon var jätte trevlig och hon berättade om att hon också började som statist. Hon sa att man alltid skulle ha på sig varma kläder, även om man tycker det är varmt ute, för efter 8 timmar ute så tycker man inte att det är så varmt längre.  under själva inspelningen gav hon lite tips till alla statister, som kan vara bra att ha med sig i framtiden...Fast det hon sa var ju bara för tillfället, men för mig som vill jobba innom branchen så var det bra för framtiden.
Dum som jag var så hade jag inte med mig någon kamera, jag ska försöka ta med det imornon.

När jan ändå är inne på ämnet film så kan jag passa på att berätta att jag var på ett filmmöte på högskolan igår ochska vara med i en av deras filmer, börjar nästa vecka. det ska bli kul, jag ser fram emot det.
2011-05-01
 20:35:36

möte+troligtvis filminspelning på gång.

Jag fick nyss ett samtal från Sebastian, en kille som går på filmhögskolan i visby. Jag hade hört av mig till honnom för några dagar sedan angående en film som dom skulle göra och nu ringde han och bad mig komma till en möte imorgon på högskolan klockan 17. Inspelningen kommer att vara nu till veckan på kvällar, så direkt efter reklamfilms inspelningen ska jag vidare till nästa inspelning. Jag åker till göteborg på fredag, vilket jag berättade för honnom, men det tar vi imorgon.


Nu ska jag fortsätta min söndagskväll i soffan, framför mtv.
2011-05-01
 20:26:34

piratpicknick 2011






2011-05-01
 12:51:54

Oi Kaptain!

Igår på valborg bar det iväg till nordergravar för piratpicknick. folk grillade och det var allmänt mysigt. Tyvärr var det grisigt kallt men vi satt där i några timmar ändå, och jag lärde känna nytt fint folk. lite mer in mot kvällen kom polisen på besök, dom ville mest bara kolla läget, och se till så att vi plockade undan efter oss men det var absolut inga problem. Dom kollade leg på alla som hade alkohol, sedan önskade dom oss en trevlig kväll och gick vidare. När det blev allt för kallt gick jag och Julia hem till Ruben som hon kände sedan tidigare och värmde oss lite innan vi drog vidare till de andra i besättningen igen. En väldigt fin och lyckad kväll måste jag säga. Kanske slänger in bilder senare och jag får dag på några.



Nu ska jag fortsätta städa lägenheten medan jag dansar runt till bra musik.