2010-10-25
 13:39:10

25 oktober

Vad ska man göra då man har lov medan alla andra är i skolan? Det här var segt...
Det är klart att det är skönt att komma hem och träffa familjen och vännerna, men ska jag vara ärlig så saknar jag faktiskt gotland. Där finns det i alla fall folk jag kan vara med som har lov samtidigt som mej. Jag har bara legat i sängen i stort sätt hela dagen. Det finns ju absolut ingenting att göra här! alla går i skolan och här ligger jag helt ensam på rummet. Dessutom missar jag "zombiegatufesten". Det är ju lite synd, alla klär ut sig till zombies och tågar runt på öster och vidare i innestan, det hade varit grymt kul att vara med på. Jag får planara in den nästa år så att jag är på plats då. nu ska jag...göra absolut ingenting fram tills emma the lind slutar skulan och så ska vi ses :)
pusshej
2010-10-21
 15:53:25

21 oktober

Nu sitter jag på rummet och ska snart iväg och köra igång en tvätt maskin. Carolina ligger i sängen och pratar i telefon. Sedan måste jag skriva klart mitt arbete om den grekiska teater historien och så en ny uppgift om genrer.
Dessutom är jag så grymt trött! Idag ska Marie bjuda mig och Carolina på middag sedan ska hon och syster min iväg till kyrkan och jag ska jobba på med mina uppgifter. Nu ska jag sov i 5 minuter innan jag ska iväg och tvätta! Godnatt!
2010-10-18
 19:05:05

önskelista :)

Önskelista ^^

* Toastjärn
* Pengar
* Rakpermanentning (hos frisören, så slipper jag slita på håret och jag kan äntligen spara ut långt hår!)
* Träffa släkt och vänner (som jag inte sett på över 2 månader nu!)
* Bamse filmerna ^^
* Nagellack
* Fina Julgardiner
* Andra kuliga saker


2010-10-18
 18:40:33

Lite bilder från inspelningen

Här kommer det lite bilder från inspelningen av "Ett enkelt misstag"
Enyoy!





Fler orkar jag inte ladda upp för det är väldigt drygt att hålla på och ladda upp en bild i taget...
Ni vet hur det funkar, klicka för att förstora
2010-10-17
 14:25:07

17 Oktober. Filmpremiär (repris)

pappa har varit duktig att spela in våran sändning från premiären i fredags, så om ni missade den eller bara vill se den en gång till så är det bara å göra det på hans hemsida :)

klicka här för att se hela sändningen

det blev någonting konstigt med våran film, färgerna blev väldigt...inte bra och eftertexterna försvann trots att allt såg bra ut i redigeringen, men det är nåt ni får leva med :)



2010-10-14
 22:36:46

14 oktober

2010-10-03
 18:18:18

1 Oktober

Jag vet att det är 3:dje Oktober idag, men jag vill bara visa upp några söta bilder från första dagen på månaden då jag och elin lagade en jätte god thai gryta, bakade cupcakes och dunkade rockabilly musik.
Sedan drog vi till sjukhuseti full kareta där Hampus var, med en skadad och orörlig arm. Där satt vi i några timmar tills dom kommit fram till att det var en spricka och hampus fått nån stödgrej och var redo att gå. Efter det gick vi bort till Johan och träffade massa trevligt folk och hade allmänt kul. En lyckad dag/kväll blev det :)



2010-10-01
 08:13:50

1 oktober

God morgon!

Snart bär det av till skolan.

Idag blir det väl till största delen att träna på manus skulle jag tro.
Vi kommer att ha två produktions möten idag, ett kl 11 och det andra kommer att vara kl 15.

Efter skolan vet jag inte vad jag hittar på men det blir säkert nånting kul med vännerna.
Jag funderat på att kanske gå ut och slänga massa förpackningar. Jag ska tänka på saken, det är fortfarande i bearbetnings stadiet.



Today´s me.


Jag måste bara citera nån i maten igår!
När vi gick till maten så var det i stort sätt fullt där. Vi satte oss längs ut vid ett långbord, och då vare nån av snubbarna som satt längst in som sa till dom andra "Åh nej nu kommer filmarna"
Jag och Elin bara skrattade, Sen kom resten av RB-arna och snubbarna som satt där drog.