2010-07-31
 10:47:45

31 JULI 2010

Det sägs ju att en bild säger mer än 1000 ord, så därför blir det här en väldigt fin beskrivning av går-kvällen :)
...Dessutom vill jag passa på att säga GRATTIS!  till min kära syster som fyller 20 år idag ♥


2010-07-30
 13:15:27

30 JULI 2010

Jag är inte på något vidare blogghumör nu så jag tar det hela snabbt.

Idag var sista dagen på jobbet, så ja måste fylla i skattepappren så fort mamma kommer hem och visar vart dom är.
Sedan ska jag vara med emma the lind (awsome)
 
och efter det ska jag till nellies brygga och träffa girlsen (också awsome!).
ha det bäst!


och så här blev håret för som (få) som är intresserade.

2010-07-27
 15:55:59

Det börjar kännas overkligt nu...

igår när jag låg i sängen och skulle sova så slog det mej att "Shit! jag flyttar ju om mindre än en månad!"
Jag har ingen ångest eller är orolig eller något sånt, men ändå. Jag ska trots allt flytta väldigt långt hemifrån!

Igår for jag och mamma in till birsta, vi skulle kolla på påslakan och gardiner och sånt som jag ska ha med mej ner till Visby, men i stället så köpte jag två BH-ar och tillhörande underdelar. Lägger inte ut nåra bilder, jag tycker att det är lite...jag vet inte...billigt att lägga ut bilder på sina underkläder, och typ halvnakna bilder på sig själv på bloggen.
Visst, Bikini bilder e ju okej om det är bilder från till exempel när man varit ute och badat eller något sånt, men typ ego bilder i bikini inne på toan? Nej tack!
I alla fall, Sedan gick vi in på akademibokhandeln och köpte en bok som jag ska skriva in en massa recept i.
Jag måste ju ha någoting att gå på där nere! kan ju inte käka makaroner varje dag...
Jag kollade på resten av böckerna till serien jag läser. Jag blir ju tokig nu när jag har läst ut tvåan och inte har tillgång till nästa bok! trean och fyran finns att köpa så när jag får pengar ska jag göra det! Femman har inte kommit ut än, men dom får skynda sig att släppa den! annast så vet jag någon som kommer att få ett psykbryt...

Nu ska jag i alla fall sova en stund.
-jag fattar inte hur jag kan vara så sjukt trött?!?!?!


Förresten, jag har blivit rätt mörkhårig har jag sett på utväxten. Jag har ju alltid varit blond men nu verkar jag vara typ brunett! Så för att slippa bleka utväxten hela tiden så funderarjag på att färga håret brunt.
Utväxten blir mer diskret, och dessutom är färg billigare än blekning!
Vad tycker ni?

                                                                          

                                Brunett?                                                             Blondin?
                Konstig bild I know, Just live with it!
2010-07-25
 14:20:23

25 JULI 2010

Hej hopp!

Vilket skitväder det är nu!
Och inte blir det bättre att jag snart har läst ut boken heller...Jag vill inte att den ska ta slut!

I alla fall, back to buissniss.
Igår var jag till ragunda och kollade på "En midsommarnatts dröm" Med bland annat Sven wolter, Kim andersson och Anita Nyman i rollerna. Teatern var jätte bra, och om man tycker om teater borde man absolut gå och se den!
Det är inte många föreställningar kvar nu, den sista är den 29 Juli skulle jag tro, men om det finns biljetter kvar så köp!
Teatern inehåller många skratt, och utspelas vid sveriges enda och unika vridläcktare där man snurrar runt själva platsen där allt utspelar sig!
Efter teatern bjöd skådespelarna upp till dans. När allt var slut så gick jag fram och hälsade på Sven Wolter och pratade med han ett tag också. Sedan hälsade jag på några som jag känner sedan praoen på teater v-norr.

Nu tänkte jag gå ner och käka lunch, men först så bjussar jag på några bilder :)


Och den här tog jag bara för att jag hade så tråkigt i bilen ^^


Döda fallen                                 vridläktaren.


Hupp hupp hupp


Solnedgång



Svennis och jag :)

2010-07-23
 22:20:39

23 JULI 2010

Herre gud vad jag är dålig på att blogga!
Det här med att uppdatera ofta är lite ojämnt för mej. (eller hur jag ska uttrycka det?!)
Ibland uppdaterar jag 3-4 gånger per dag och ibland (oftast) blir det inte ens en gång i veckan!

Igår var min namnsdag så jag fick en present av mamma. Jag hade berättat för henne att det är något som jag verkligen vill ha! Det är nämligen så att jag har börjat läsa en ny bok-serie som verkligen är jätte bra!

Serien heter the house of night, och handlar om "Zoey Redbird" som blir förvandlad till vampyr. Eller, hon börjar genomgå förvandlingen i alla fall. Zoey blir tvungen att flyttain i nattens hus, En internat skola för vampyrer, för att ens ha en chans att överleva förvandlingen. Det visar sig att Zoey är väldigt speciell, då vampyr gudinnan Nyx har gett henne ett helt ifyllt märke och kontakt med alla fem elementen. Jord, Luft, Eld, vatten, och anden.
Vilket aldrig har hänt tidigare i vampyrernas historia. Zoey har även fått smak på blod, något som är extremt ovanligt för en nybörjare. Hennes ex-pojkvän och före detta bästis kommer till skolan för att "frita" Zoey.
Zoey och ex-et Heath får ett litet moment och hon smakar på hans blod. Hon råkade prägla honnom, något som gjorde honnom besatt av henne. Underliga saker börjar att hända.
I bok 2, Sveket, börjar killar ur fotbolls laget Unions försvinna. En av killarna har redan hittats död, full med rivsår och tömd på blod.




Idag var jag på jobbet för sista dagen för den här veckan. Ganska skönt att äntligen få sova ut imorn!
Imorgon ska jag, mamma och pappa till ragunda och kolla på en norrländsk version av "En mindommarnatts dröm"
Jag känner regissören, Karl Seldahl, och jag hoppas verkligen att han kommer att vaa där! Det skulle vara kul att träffa honnom igen. Dessutom är Sven Wolter med i teatern och att Kalle är wolters som är ju bara en bonus!
Jag hoppas på att kunna få prata lite med gänget efter föreställningen. Och även hälsa på de andra där som jag
känner.

Nu ska jag i alla fall sova. Jag är helt slut!


Förresten, skulle ni kunna tro att det här var en tiktig tattuering?
(om jag inte hade avslöjat att den inte var äkta genom att ställa den här frågan, och att ni inte hade vetat att jag inte får tattuera mej dvs...)

2010-07-19
 17:52:04

Nej till rasförbud i sverige! 19 JULI 2010

http://namninsamling.se/index.php

Gå in och skriv på namninsamlingen "Nej till rasförbud i sverige"

Ett rasförbud mot "kamphundarna" har föreslagits i sverige. Jag blir ju fan pissed off!
Det är för fan inte rasens fel att vissa störda människor tränar hunden till att bli kamphund!
Om det inte vore för en del jävla idioter till hundägare så skulle det inte vara något problem med att ha en sån hund. Fy fan!
sprid namn insamlingen vidare! //Maggie


Der är en jätte fin ras (okej, jättefina raser) om man bara uppfostrar dom rätt!
sätt upp ett förbud mot störda ägare istället!

2010-07-18
 16:13:12

18 JULI 2010

tjulululu!

Idag var jag och madde iväg till tjärn och skulle testa nya kameran. Jag orkar inte skriva så mycket men jag ska i alla fall bjuda på några bilder! Enjoy!

'

Jag såg inte nå plågad ut alls. nejnej ^^

klicka på bilderna nedan för att förstora

 

 

 

2010-07-12
 20:32:17

12 JULI 2010

Hej igen, och ursäkta att jag är så dålig på att uppdatera...
Jag är helt enkelt för lat för att sitta och skriva, eller så har det inte hänt någonting tillräckligt intressant för att jag ska orka.

Idag har jag i alla fall varit till frissören och klippt mej. Det här var faktiskt första gången som jag blev helt nöjd med resultatet. Frisören har ju alltid gett råg och sagt att "Men jag tror att det blir bättre om vi gör så här" , och så litar man på det som frissören säger eftersom att han/hon är mer kunnig om hår än jag själv. Senare när man kommer hem så blev det inte alls som man hade tänkte sig. Den här gången höll jag inte bara med utan jag förklarade klart och tydligt hur jag ville ha det. Det är klart att jag lyssnade på vad frissören sa och tog åt mej och höll med om vissa saken men jag gjorde inte som jag brukar och bara hoppas på det bästa att det i alla fall blir någorlunda likt det jag sa att jag ville ha från början. är det bara jag som inte riktigt vågar säga emot "proffsen"?

När jag kom hem så tog jag en glass och la mej ite i solen och läste en ny bok som jag har börjat på. Jag vill ha resten av böckerna i serien också men dom är ju så dyra... 159 spänn/st. 
Jag skulle egentligen ha varit med Erika idag efter att jag var klar hos frissan, men när jag kom hem så fick jag inte tag i henne. Sedan gick jag och bratade lite med grannarna bara för att fördriva tiden och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. 

Jag och Emma ska börja med ett nytt foto progekt, bara att hon behöver två till modeller den här gången. jag tror att jag vet vilka vi ska fråga. Jag ska inte avslöja ämnet på något sätt men vi har kollat på kläder för några veckor sedan, så vi tänkte hyra dem och använda oss av. Sedan antar jag att vi samlar ihop lite mer saker också så klart. 
Jag tror i alla fall att bilderna kommer att bli jätte bra. Emma brukar veta vad hon håller på med när det gäller foto, Annat är det i köket ;)  haha förlåt emma, jag var bara tvungen att avslöja din "flammande" sida ;)



result ;)

2010-07-07
 14:25:02

fick ett brev...

Jag fick ett brev från gotlands kommun idag. Jag visste redan vad som stod i brevet eftersom att mamma ringde dit igår, men jag blev ändå väldigt glad då jag öppnade det.



Antagen! ♥

2010-07-07
 11:49:35

1 JULI 2010

Hejhopp och hallå!

 

Nu sitter jag på båten på väg till Gotland. Jag har inget Internet så jag sitter och skriver på ett word-doc nu så ni vet varför det här inlägget kanske kommer in fel datum.

Jag ska iväg och kolla på lägenheten fom jag förhoppningsvis kommer att bo i till hösten. Och så klart, träffa Marie som äger lägenheten.

 

Jag kan ju passa på att berätta att på bara två dagar så har jag hunnit vara i 6 länder. Känner mej ganska trött vid det här laget, har bilat…

Frankrike - Belgien - Nederländerna - Tyskland – Danmark – Sverige.

 

Nu ska jag titta på film och bara få tiden att gå tills jag kommer fram till Visby.

Ha det bäst! Puss