2009-11-27
 09:54:19

Sitter i göteborg

nu sitter jag i johan och saras lägenhet och kollar på noaks Ö. Igår var jag, johan och edith ute på stan, jag köpte ett par cheap monday jeans och en mössa som det står "bad hair day" på. Idag lanske vi ska gå på Universeum. ett stort hus med en massa akvarier med fiskar och hajar, olika terrarium med bland annat världens giftigaste orm och en djungel som man kan gå igenom. där flyger det olika fåglar och springer runt en massa apor och olika grodor.

Edith med mina nya byxor :) (som ligger i påsen)

2009-11-24
 17:46:00

Hjälp Leonora att gå klart gymnasiet!

Carolina (min storasyster) har en klasskompis som behöver hjälp i det svåra just nu.
Leonoras flickvän ligger i koma sedan hon blivit påkörd den 8e november. Läkarna tvivlar på at hon någonsin kommer att vaka upp igen. Leonora bor i en lägenhet i sundsvall tillsammans med flickvännen. Hon flyttade hit på grund av gymnasiestudier. Nu när flickvännen ligger i koma kommer hon inte ha råd att bo kvar och därmed inte ha råd att gå klart sista året på gymnasiet.

Du kan hjälpa Leonora genom att skänka en liten slant till en insamling som hennes vänner har startat. Gå in på Lottas blogg för mer information.

Tack för ditt stöd.
2009-11-22
 15:40:03

Tja tja bloggen!

                                       hade bara lust att härma fjortis bloggarna med rubriken ^^

vaknade skit tidigt idag :O
Ja tror att de var för att ja var hemma i fredags, så hjärnan trodde väl att de var måndag eller nåt sånt.
ja kände mej jätte sugen på knäck igår när vi var å handlade så ja övertalade mamma att köpa grädde och sirap eftersom att de var det som fattades...Så idag runt 11 tiden eller nåt sånt så ställde ja mej å bakade knäck♥.
Sen har dagen rullat på, de känns nästan som att klockan e sju nu av någon anledning o_O
Jag pappa och mamma for in till birsta och kollade på datorer. vi var in på elgiganten, siba, expert och media markt. Det slutade med en Packard bell 900♥ och nu hjälper pappa mej att installera den så nu ska jag lämna mammas dator. Adjö till den  

 

...Och goddag till min egen! :D ♥♥♥



2009-11-15
 17:11:51

the donies <3


Funkar de? O.o
2009-11-15
 17:07:35

Ny mobil (Y)

Köpte en ny mobil igår efter att allt folk hade åkt hem :)
först for vi in på el giganten å kllade sen till media markt. Den va billigare på giganten så pappa sa de till han på mobil avdelningen så då fick ja en "film" som man skulle sätta på skärmen för att den inte skulle bli repig
(kostar;199 kr) och så blev de 50 spänn billigare än va den skulle ha varit =D
Nice ;)

Samsung 5230 :)

Å så de få bilder från torsdags, resten e film men de kommer sen, om ja lyckas fixa de
...excuse kvalliten...


ozkar å rock ngn stans där i bakgrunden x)



Rock och natta :)


Rock och jag <3


Natta å Izzy :)

2009-11-12
 23:27:45

BÄSTA FÖDELSEDAGEN EVER!!! ♥

Först så hämtade vi upp natta å for till stan, sen inne på pipeline så såg vi ett annat band först, Rock stod bakom/bredvid scenen och såg mej i publiken så han hejjade.
Sen spelade dom och dom var as bra! filmade alla utom 1 låtar. När dom var klar frågade ja nån som jobbade där om ja fick komma in och träffa trillingarna, så han gick iväg och sen kom han tillbaka och släppte in oss. Vi kom in, och fick en kram av Izzy, Ozkar, och Kelii (Kelii kysste nattas hand ;) ) Sen satt vi i soffan tsm med banden i VIP-rummet och snackade med dom. Ja satt å snackade med Kelii, och sa att dom var skit bra. Satt i några minuter med han. Sen när Rock kom in i rummet så gick ja och hälsade på honom och fick en kram av han och han grattade mej på födelsedagen.

 

 

Sen tog ja lite kort, och så sa ja att ja hade lovat en kompis autografer eftersom att hon bor i sthlm så kunde hon inte komma ;(

Men de fixade dom, så nu ska ja skicka lappen med Izzys, Rocks och Ozkars autografer. Tyvärr så han ja inte ta kelii’s, han va på toa å ja var tvungen att dra. Fick en hejdå kram av Izzy Rock och Ozkar och hälsade hejdå till Kelii eftersom att han inte hade hunnit tillbaka.

Nu sitter jag hemma och är bara allmänt glad.

Ja laddar upp filmer och bilder imorn eftersom att jag inte har ngn kamera sladd, emma får ta med den imorn på skolan.
men nu ska ja sova.


Ni får nöjja er med den här bilden så länge ;)

2009-11-10
 18:05:58

Vill du känna samma smärta som ja har gjort...

Så känner jag.
Hur fan kunde jag tro att ja betydde någonting för dej?!


Dom orden är fan lika konstgjorda och falska som MJ's ansikte!

Hur kan du säga "hon är bara en kompis" till mej, när jag hittar bilder
på dej och henne när ni kysser varandra och undertexten "Jag älskar dej ****** *********"
Och till henne säger du att du inte har någon aning om vem jag är?!
Ja grät mej till sömns den dagen jag fick reda på det, och jag får fortfarande kämpa mot tårarna nästan varje dag.
Den där kyssen som betydde så mycket för dej, den existerade tydligen inte, du har tydligen aldrig träffat mej eller pratat med mej. du vet tydligen inte om att jag finns?

...Skulle inte tro de. Du ljuger så sjukt mycket. varför fattade jag inte de, ja borde ha förstått att du e ett jävla svin! jag visste de ju, men ville inte inse se. Kanske behövde det där då.
Tack! Du har verkligen hjälpt mej!
-Nu kommer jag aldrig att kunna lite på en kille igen!
TACK!

Du vet vem du är...