2010-11-27
 16:07:48

hur kluriga är ni?

Tre härskande bröder bor i ett hus...
Den första brodern är inte hemma. Han möter hela tiden den andra brodern, och har lärt den andra brodern allt han kan. Men han har aldrig träffat broder nummer 3.  han är även äldst av dem, och död. Han dog nyss. 

Den andra brodern är ensam hemma. Han möter hela tiden den tredje brodern, och minns den första väl. Den tredje brodern möter han när bror nummer 3 är på väg hem.

Den tredje brodern är inte hemma, och har aldrig varit det. Han är inte född än. Han kommer inte hem förrän broder nummer 2 lämnar huset och dör som den första brodern. 

Vad härskar dom över?
Vilka är dom tre bröderna?
2010-11-27
 15:48:00

Just let me...

Just let me be your angel then
2010-11-27
 10:13:12

27 november

Godermorgon folket!

Sitter i gunnars lägenhet i stockholm nu. Idag bär det av till skansen med la familia och morbror.
Ikväll blir det middag hos Gunnar också. Han fyller år. Eller...Jag tror att det var idag i alla fall ^^
pusshej det var allt för mig
2010-11-25
 21:59:38

I like the word wonderfoul...

I like the word wonderfoul...
...It reminds me of you.
2010-11-25
 20:15:23

25 november

Jag kände på mig att det här skulle bli en bra dag!
Till att börja med så hade vi sovmorgon, och bara det är ju en bra början. Sedan när jag tittar ut genom fönstret så är det aldeles vitt och vackert ute. Lovely♥
Förska lektionen skulle vi ha borta på A7 med Arvid, favorit lektionen under kärnämnes perioden helt klart!
filmtreorna hade premiär av sina reklamfilms produktioner så i stället för filmkunskap så fick vi gå och vara med där. Jag var för övrigt med i två av filmerna så det var ju skoj. När det var slut så fick vi 2 timmars hål så vi gick bort och satt på donken och myste. sen var det skola som vanligt, skrev klart min svenskauppgift och skickade in den.
Hemma blev det till att packa eftersom att jag åker till stockholm imorgon, och städa måste jag göra. Jag började lite smått men...vi får se hur det blir. Diskat har jag gjort också ^^
Nu ska jag se klart på filmen "Stomp the yard" och sen måste jag plugga matte inför provet imorn...suck






2010-11-24
 22:24:26

24 November

Yo! Idag har det väl inte hänt någonting speciellt tror jag. Efter skolan var jag iväg med Johan och handlade, Sedan drog vi hem till han och bakade nå choklad cornflakes tjosanhejsan och efer det trog vi ner till Jonte och var där ett litet tag. Runt halv 6 tiden hämtade jag mina grejer uppe hos Johan och pallrade mig hemåt. Var duktig och gjorde någon sorkt kykling gryta och sallad till det. Sen spenderades resten av kvällen framför tv'n och jag var bara allmänt rastlös som vanligt.Imorgon har jag sovmorgon och börsta lektionen är borta på A7, klockan 10 är det premiär av treornas reklamfilms produktion på filmgymnasiets hemsida. Som ni kanske vet då har jag ställt upp lite fint som skådespelare/statist i 2 av filmenra :)

End of story, peace
2010-11-22
 14:43:12

why can't i?

I know you have told me that I can call you any time, and I do believe you.

…So why can’t I just pick up the stupid phone and do it?..

2010-11-22
 12:22:18

22 November

Jag ska försöka att göra en kortfattad uppdatering av de senaste dagarna. Sedan får vi väl se hur bra jag lyckas..

I onsdag fick jag ett sms av en kille som går tredje året på film. Han undrade om jag ville vara med i en reklamfilm och jag tackade så klart ja. Så sedan på fredagen så tog jag mig bort till Fenix där det skulle spelas in, tillsammans med Diana som också fått en roll. Inspelningen gick ganska fort. Det tog kanske en eller två timmar någonting. Sedan gick jag och Diana hem till Malin.

På lördagen skulle jag bort till Karma, En krog på stora torget, och vara statist i en annan reklamfilm som treorna höll på med. När jag kom dit så höll dom på att spela in några andra scener, och killen som skötte tidskoderna skulle iväg och hämta lite grejer som dom behövde så Theo (Fotografen) bad mig att sköta skripta papprena. André som hade hand om dem visade mig hur jag skulle göra och for sedan iväg. Jag fick sitta och sköta spotlightsen också när jag ändå höll på. När det var dags för min scen så gick vi upp på övervåningen, där hade dom riggat upp med andra lampor som också skulle blinka lite fint sådär. Jag, Emma, Hedda och Diana stod tätt ihop packade och dansade till no music medan regissören stod och klappade takten åt oss. Mycket skratt blev det.

När vi var klara så for jag och Diana hem till mig och vi brkade lite improviserat med det som fanns hemma.
Jag hade inga ägg, ingen mjölk och inget margarin...Det luktade i alla fall gott ^^

Igår gjorde jag nog ingenting speciellt alls tror jag. Kollade lite på film och sov bort dagen i stort sett.

Idag måste jag plugga bajsmatte.. Det är mindre kul kan jag lova. Massa potenser och shit.
Handla ska jag göra också, om jag lyckas komma iväg ..ehehe

2010-11-17
 15:45:44

17 November

2010-11-15
 19:45:24

15 november

Det är faktiskt ganska skönt med måndagar ändå...Jag har bara 2 lektioner på måndagarna, slutar innan lunch. Det är soft. Drog bort på öster med Diana och Malin och snackade i några tillar. Fina flickor det där. Efter det drog jag hem och bara var fram tills jag fick för mig at dra ut och springa idag igen.
Jag får några konstiga infall när jag är ute och springer har jag märkt. Idag började jag hjula över en står park/gräsmatta, blev ganska förvånad att jag kunde göra flera felfria hjulningar på raken (!)
Sedan fortsatte jag att dansa vidare, fanns ett staket längs vägen som jag hoppade fram och tillbaka över. När jag nästan var hemma stötte jag på en sån där tork ställning av järn som sitter i marken så jag fick för mig att hänga där i 15 sek också. Hade det inte varit för träningsvärken hade jag nog hållt på lite längre med allt det där. Jag blir i alla fall på jätte bra humör!

Föresten, jag hittade en sida där man kan bestlälla ett linne ifrån nya favorit filmen. Tjejen i den filmen (Street dance 3D) hade en sån grymt cool stil! Jag vill ha den där jeans overallen hon har också men jag lyckas inte hitta någon sån :(

I alla fall, så här ser linnet ut:
och kan köpas här


2010-11-14
 22:26:34

14 november

Igår såg jag på en film som heter "streetdance 3D". Den var så grymt bra att jag till och med såg den 2 gånger på samma dag! Underbart bra musik och skön dans.Jag kunde inte ligga till när jag såg på den. Jag knäppde med fingrarna och låg och smådansade medan jag kollade på den. Idag såg jag en annan dansfilm som heter Step up.
Den var också grymt bra. Visst att dom påminner väldigt mycket om varandra, street killen blir kär i balett tjejen och börjar dansa blandad street/baletti step up. Street tjejen (streetdance 3D) blir tvingad att dansa med balett folk och ha med dem i sin crew i en tävlig om storbritanniens bästa dansgrupp, hon blir kär i balett snubben och deras dans blir street hiphop med influenser av balett. Fast dom är så lik varandra och så förutsägbara så älskade jag dom!

Förut idag/ikväll var jag så enormt rastlös. Jag fixade fram låtarna från filmen streetdance och lade in dom i mobilen. Sedan trog jag ut på en liten springrunda. Jag började dansa massa och råkade möta folk medan jag dansade, dom kollade lite på mig tror jag men jag var för inne i musiken/dansen för att bry mig om det..  Shit vad jag vill börja dansa igen! ska leta reda på dansstudion och dra dit någon dag och kolla med dem och se om jag får provdansa lite så jag vet vilken kurs jag ska börja med. Jag kanske inte ska börja avancerad nivå på falla att danslärarn här har en annorlunda utlärningsmetod/ dansstil här mot för vad Ann har på Danceworld sundsvall. Kanske går om nivån under mig i så fall. Eller något. Vi får se. Jag vill i alla fall börja dansa igen. Funderar på att sova nu. Vi hörs, Dance on!
2010-11-13
 16:43:09

13 november

2010-11-12
 07:40:50

12 November 16 år

Ja det pirrar faktiskt lite i lillfingret. ett år äldre än igår! ...eller?
Börja med att jag klev upp, då ringde mamma och sjäng för mig. Sen klädde jag på mig och så kom Marie in och sjöng för mig med tårta och ett paket :) Riktigt snällt av henne. Blev baket öppning i vardagsrummet.
Av marie fick jag en bok som hon har skrivit, och av mamma och pappa fick jag en miniräknare, hårinpackning och gjrjer till tårtan senare :) Tack!




Så här såg morgonen ut ungefär
2010-11-09
 17:06:08

9 november

hej fina folket!

Om en timme ska jag ner till Atterdags och träffa Malin, Kattis och Diana. vi ska ha en myskväll med onyttigheter och en Tim Burton film. En jätte bra kombination tycker jag.
Jag är jätte sugen på att börja dansa igen. Jag får väl vänta till efter jul då dom förhoppningsvis startar nya kurser på dans skolan här i Visby. Jag ligger i sängen nu och lyssnar på musik och bara känner rytmen rusa igenom mig.
Jag ska antagligen gå dit och prova vara med en gång innan jag anmäler mig...om det går att göra så här. Jag menar, eftersom att det är en annan danslärare här så kommer han att ha sin egen stil även om det fortfarande går i hiphop genren. Så jag vill testa en gång för att se om jag trivs i danskskolan här. Annars får jag väl börja med någonting annat. Jag känner mig lite sugen på att hålla på med någonting i alla fall.
2010-11-08
 20:51:04

Glömde en sak

Jag glömde ju att visa upp mina nya skor! Här kommer en bild :)

2010-11-08
 20:46:34

8 november

hejhej bloggen.

Jag vet att jag är extremt dålig på att uppdatera här, och det är ingen idé att jag lovar att försöka bättra mig för jag vet att jag inte kommer kunna hålla det. Man får ju aldrig någon feedback så jag vet ju inte om det är nån som läser över huvudtaget. (skiter i statestiken, det är kommentarerna som räknas!)

Jag hade bara två lektioner idag. Soft schema. Började med historia och slutade med engelska. Efter maten drog jag och Bosse hem till mig och åt kakor och bara var. Sedan kom Elin och joinade oss också. Efter att vi kommit på att vi missat bussen drog vi oss in på mitt rum och satt där och pratade. Jag var lite duktig att städa under tiden också. Sedan på bussen upptäkte Bosse att hon hade glömt nyklarna hemma hos sig så vi inte skulle kunna komma in, Men det löste sig son tur var. Efter att vi hunnit till henne, hämtat träningsväskan och värmt på lite käk så fick vi springa tillbaka till bussen.
Sedan gick vi skilda vägar allihop. Jag gick hem till Kattis och var där med henne, Malin och Diana. Sen passade jag på att handla lite behövligheter och efter det gick jag hem och var bara almänt grym på att laga mat!
Det blev potatisgratäng och kyckling. I vanliga fall tycker jag inte om kyckling men nu var det jätte gott.

*Skivad kycklingfillé
*ca 1 dm purjolök
*olja
*cremé fresch
*2 bitar skrattande kon ost
*lite mjölk (för att späda ut såsen lite lagomt)
smaka av med salt och peppar.


Detta exprimenterade jag fram och delar nu med mig av det till er. Skulle passa jätte bra med sallad och paprika och annat gott som ger lite färg på maten, men tyvärr så har jag inget sånt hemma...

Nu ska jag fortsätta att läsa i min bok som jag är helt inne i.

ps. Kom på nu att jag skulle berätta om att filmgymnasiet har blivit utnämnt till spetsutbildning. Det finns alltså ingen annan utbildning i sverige som liknar denna. Just därför så behöver dom inte ta in elever utifrån deras betyg utan dom får utgå helt utifrån intagningsprovet. Det spelar alltså ingen roll om man går ur nian med 30 p eller med 235 p, med tanke på att man kan ha MVG i allt men vara sämst på film, inte kunna någonting och inte ha någon kreativitet alls. Och man kan ha IG i nästan allt men vara ett geni inom filmens värld. Det tycker jag är grymt bra! Rätt folk ska gå på utbildningen. (och med det menar jag inte att det går fel folk där nu)

...Dessvärre så ska dom sluta ta in elever från fastlandet till Scengymnasiet, och dom ska ändra i kurserna. Scengymnasiet ska bli en teater/dans utbildning. Dom borde ju fortfarande ha filmskådespeleri tycker jag men det är ingenting jga har hört någonting om.
Lyckligtvis så ska dom inte ändra någonting för oss, utan vi ska få gå klart våran utbildning ♥
I alla fall. GRATTIS FILMGYMNASIET!

Hejdå gott folk!
2010-11-02
 10:31:21

Mot den förtrollade ön!



Så här söta är jag och Malin när vi väntar på färjan! ♥
Bjuttiful.