2010-06-11
 19:25:33

11 juni 2010

tjatja!

Allt är färdigpackat och nu sitter jag i carolinas å tommies lägenhet och fördriver tiden rent allmänt medan hon packar klart de sista. igår gick jag ur nian, alla ä så "ledsna" å shiet men ja bryr mej faktiskt inte...ja menar, varför gråta å va ledsen över att aldrig träffa varan igen? om man nu är kompisar å känner att man kommer sakna varann så varför är man inte med varan på lovet och även i gymnasiet? Jag tänker i alla fall inte tappa kontakten med mina kära snuttisar :)

Ja gick ut med 215p! helt unbelivible!
det känns faktiskt som att jag kommer komma in på scengymnasiet nu. Nu slipper jag äntligen att oroa mej för att ha för låga betyg, nu får det bli som det blir helt enkelt...

i natt kl 12 drar jag mot sthlm med buss, tillsammans med KU. Sedan åker vi vidare mot frankrike. kanske uppdaterar mej näst-nästa vecka nånting om jag har tillgång till internet.

pusspuss :)
2010-06-03
 09:50:20

3 JUNI 2010

Goddagens x)

Förlåt att jag inte har uppdaterat på ett tag. Pappa har plockat bort internet så jag har haft lite problem med uppdateringen kan man säga... Nu sitter jag i alla fall i datasalen och "jobbar med matte"
DEt finns ingenting kvar att göra i skolan nu, nu sitter man bara av lektionerna. Jag fick nyss veta vad jag fick på biologi prover också. MVG! bra där magdalena! Det har bara hänt en gång förut att jag har fått mvg på biologin förut så jag e fan stolt :)

nu slutar jag. hejhej