2011-04-30
 10:53:48

Sven Wollter

Jag hade skrivit ett jätte långt inlägg om föreställningn jag såg igår, men när jag publicerade så F****e blogg.se upp sig så allt försvann och jag orkar verkligen inte skriva om allt! aksnAl FSAD FJDF JSDFD AGGRESSIONS UTBROTT!

föreställningen var fin ecenografin var genialisk, måna små detaljer ja la märke till, var ner och pratade med sven efter föreställningen.
Apploder

2011-04-30
 00:11:13

Murhabazi

Idag var vi scen ettorna iväg till västhede skola, för att höra på murhabazi som vann world children prize.

Först var det några andra som pratade, bland annat en tjej vars namn jag tyvärr inte kommer ihåg, det var någonting i stil med ghame, så vi kallar denne för det just nu. Hon är runt 16 år ungefär, och hon berättade om sin hitoria. När hon var 5 år gammal dog hennes föräldrar i AILD och hon blev ett föräldralöst gatubarn. Hon berättade om en flickja i hennes skola, flickan dog väldigt tidigt av svält. att hon led av AIDS påskyndade bara det hela.
Ghana började sjönga på gatan för att få ihop pengar till mat åt sig och andra gatubarn. Hon berättade att hon älskar att sjunga, och att hon älskar att hjälpa andra. Hon skulle inte sluta med sjungandet för alla pengar i världen.

"to see a greatfoul smile on a person that you have helped, is worth everything"

Nu är hon en ganska känd sångerska som har spelat in många skivor, och hon hjälper utsatta barn. Hon avslutade sitt tal med en sång.

Sedan presenterades Murhabazi. när de berättade att han det var hans tur sa de:

-We have a wery special person here, Murhabazi namegabe, the winner of worlds childrens prize. welcome up.

När Murhabazi kom upp så scenen så log hela han, det syndet hur mycket han verkligen älskar det han gör. Han började sitt tal med att säga:

- As first, i wanted to say, that when you precenteded me you said im a special person. I am not. It is you, the children who are special. Not me. You are the ones that is special."

Hans tal var jätte fint, han pratade på swahili, men som tur var fanns det en tolk med som översatte det hela. tyvärr hade hon än väldigt jobbig röst/dialekt all lyssna till, men man förstod i alla fall det hon sa. (Det mesta)




När allt var klart gick jag och Fannie ut för att vänta på dem, Först pratede jag med Ghama, jag sa att hon var jätte duktig och att jag blev rörd av hennes tal. hon gav mig en kram och tackade så mycket. (och hon påpekade att vi hade samma frissyr) Sedan gick vi till Murhabazi. Jag bad tolken översätta det vi sa. Jag sa till honnom att jag verkligen uppskattar det han gör, och jag berättade om våran teaterföreställning där vi hade med delar av hans berättelse. han blev jätte glad, "merci, merci, merci" och gav mig en stor kram han också. Det var fint.



Murhabazi Namegabe, på Västhejde skola.
2011-04-29
 23:19:25

Rikstäckande TV-reklam, Ska det va nåt det?

Ska på inspelning tisdag och onsdag nästa vecka. reklamen handlar om "Min stora dag" som hjälper svårt sjuka barn att uppfylla sina drömmar. Det är bara en statistroll jag har, men man ska väl börja nånstans, right? Skulle gärna hinna vara med på fredagen också, men jag åker till göteborg så det blir bara två dagars inspelning, men kul ska det bli!
2011-04-28
 15:31:19

Slutproduktion eller tv-reklamfilm?

Ett svårt val kan jag säga!
Antingen ska jag vara med på scen tvåornas kortfilm, eller så är jag med på en tv reklam för "min stora dag"
Allt hade varit så mycket enklare om dom inte hade haft samma inspelningsdagar! 2 av 3 dagar har samma inspelningsdatum, på reklamfilmen är det den sista dagen som jag åker till göteborg så det är inte säkert att jag kan vara med på den över huvud taget, men såna här chanser kommer inte så ofta! Jag ska ta mig bort till anmälningen ikväll och försöka ställa lite frågor om jag kan. Om jag bara behöver vara där 2 dagar eller något sånt, dessutom måste jag antagligen ta ledigt från skolan.

Slutproduktion och lynas lite mer / Tv-reklam och kanske knappt synas alls?
2011-04-27
 16:41:53

Vet du om att du är fin?

As i said: Vet du om att du är fin?
2011-04-21
 15:25:24

Skärpa.


2011-04-21
 15:05:47

Ba-Ba-Baam!



..Synd att det är så dålig bildkvallité. Jag längtar tills filmen är färdig så jag kan köpa den, då ska jag försöka fixa lite snyggare bilder att ladda upp. printade ur filmen, men bättre än den här bilden.
2011-04-20
 11:34:07

MrBling.se + Ny frissyr = AWESOME





2011-04-17
 01:33:54

Fyllon och poliser.

Hallå!

Nu är jag hemma i Timrå, kom hem i fradags natt. Ja vad ska man säga om rasan, cirka 15 fullt utrustade poliser med västar och pistoler och grejer som rusa runt på båten överallt, Sedan på Y bussen satt ett fyllo och var allmänt jobbig. Sen kom jag hem och så var det slut på det roliga! ..Nej då, men det är trevligt. skriver massa tomt och ointressant skit nu men läs om ni vill eller skit i det. your choise!
2011-04-14
 17:52:09

Jag borde bli låtskrivare.

Jag borde bli låtskrivare, så bra texter.
"lyssna" på den här till exempel.
Verserna och refrengen, det är så vackert ♥



Sviiiiiiin
Sviiiiiiin
Sviiiiiiin

Du är ett svin, Ett svin, ett svin.
In your face!

Svin.

Den här låten skulle bli världsberömd om jag spelade in den.
Man brukar ju känna igen sig i många låtar, så varför inte skiva en låt till grisarna?
:)
2011-04-14
 16:10:50

Mardrömmar.

Hur kommer det sig att jag bara får mardrömmar så fort min hjärna får för sig att producera lite film medan jag sover? Av alla drömmar jag har haft genom mitt 16 åriga liv så kan jag inte komma på en enda trevlig dröm! Jag minns när jag var liten och alla pratade om vad dom hade drömt, Jag var så avundsjuk på att kompisarna fick drömma om att flyga luftballong över molnen medan alla mina drömmar handlade om död, sjukdomar och skräck.


Datumet var 21 Maj 2011, Domedagen. Jag jagades genom visby av en mördare, jag lyckades springa in och gömma mig i lägenheten, jag låste dörren och kollade genom titthålet på dörren. Mördaren stod utanför och tittade rakt på mig. Nu var det för sent att ringa polisen, han hade ju redan sett mig! Polisen skulle inte kunna hjälpa mig längre, i panik sprang jag in i mitt rum och fram till fönstret. Översta våningen och flera meter ner till marken. Precis då jag tänkte öppna fönstret för att hoppa ut så såg jag en ica påse med något stort föremål inuti, precis utanför mitt fönster. En bomb. Fan. Jag sprang till sängen och gömde mig under täcket. svart.

Det var här jag vaknade, fast drömmen satt kvar.
Jag låg under täcket, Hjärtat bultae så snabbt, och så hårt att jag kunde se tyget över mitt bröst fladdra. Skulle jag ringa polisen? Men tänk om det inte var någon bomb, tänk om det bara var en soppåse som någon glömt där?
Fast å andra sidan, det står ju en mördare utanför min dörr. Jag plockar upp mobilen och kollar på klockan. 03:31. Jag plockar fram kknappsatsen och är just påväg att ringa, sen kommer jag att tänka på att mördaren har ju redan sett mig! Han såg mig förut, genom tillhålet i dörren. Jag kan inte ringa. Det går inte. Jag kryper ihop under täcket igen, pulsen lika skyhög som förut. I mitt huvud snurrar massa tankar, den där bomben. Tänk om den sprängs? ..Fast om den gör det så dör jag väl snabbt, jag kan inte göra någonting åt saken. Det kan ingen annan heller. Så jag ligger kvar under täcket, skräckslagen.


tills jag till slut somnar om för att sedan vakna och inse att allt bara var ännu en mardröm.
2011-04-14
 13:01:14

Paris metro swaggers.

2011-04-14
 12:50:39

In your face!

Fick MVG i scenisk produktion, härligt!
2011-04-13
 20:50:26

Det går inte att elda ner F-huset.

Jag blev så lycklig då jag såg att den här lappen sitter på skolbyggnaden jag går i!

Det stämmer ju så bra in på F-huset!


Folk som lätt får syrebrist, no entry!

man tappar koncentrationen, blir trött och yr osv, osv.

2011-04-12
 16:45:43

Ingen vet hur jävla vacker du är.

Bomben var äkta.

om ni går in på helagotland.se så hittar ni väldigt lätt info om bomben. det stod 4 hela sidor om den i tidningen.

 

Anyhow, Tillbaka till verkligheten var jag just på väg att skriva men det här är trots allt verkligheten. Men till vanliga vardagen kan man väl säga. bortsett från bomber och poliset och liknande. ehm.

Vi hade bara en vanlig lektion idag, Svenska,. Fast vi skulle vara iväg och låna böcker så detvar rätt chill, efter det hade vi desam. "Demokrati och samlevnad" Sen efter det, och maten,  blev det bild, vi skulle jobba med bilder på olika kändisar. jag hann göra klar en bild och påbörja nästa. är halvklar med den nu. jag skulle ha haft betygssamtal också men bildläraren hade inte tid så vi får ta det efter lovet .

Nu ska jag käka nånting lite snbbt och fräsigt sådär, sen ska jag bara vänta in dansen. Jag missade ju förra gången p ågrund av filminspelnnigen, så jag hoppas att jag inte ligger allt för mycket efter nu. Själva dansen var klar redan men jag har inte lärt mig den riktigt så jag kommer säkert faila stort. Jag ska skaffa låten vi dansar till så jag kan öva lite själv. det behövs, dessutom har jag fri tillgång till spegelsalen på skolan.

Vi höres gott fölk!

2011-04-11
 18:39:43

BOOM!

"Ni får inte gå här, ni måste gå tillbaka och gå runt hela området. Vi har hittat en tänkbar bomb, vi håller på att utreda nu."

Yesbox, a bomb it is. eller nånting, i vilket fall som hellst så är hela A7 området avspärrat. Inklusive min gata. Det hade hittats något som skulle kunna vara en bomb, vid skatteverket som ligger inte allt för långt bort från mig (Andra sidan fotbollsplan, kortsidan)
Jag och Veronica skulle ivä och lämna in våra cyklar på lagning men polisen stoppade oss när vi skulle gå ut från min gata. Vi fick gå tillbaka och runt hela området, en väldigt lång omväg enligt mig! under cirka 15 minuter så hade iv stött på 5 poliser, en polisbil, och 2 polisvanar. Den ni var ni inte beredd på!




2011-04-10
 15:01:40

Dont act like you know, YAK like you know!

2011-04-10
 13:14:41

Bilder ifrån gårdagen

2011-04-10
 00:19:08

baam

jag hade tänkt att ladda upp lite bilder ifrån dagen, men det fungerar inte.
jag vet inte om det är mitt internet eller om det är blogg.se som är ploblemet.
bilderna får vänta helt enkelt.
2011-04-09
 11:28:08

CAPS LOCK DAY!

JA JAG VET, MITT FEL, FÖRLÅT! JAG HAR VARIT DÅLIG PÅ ATT UPPDATERA! EXUSE MOI!

DET FINNS VÄL INTE SÅ MYCKET ATT SÄGA OM FILMINSPELNINGEN FÖR NÅGRA DAGAR SEDAN, ANNAT ÄN ATT DET VAR KUL, JAG LÄRDE KÄNNA NYTT FOLK, OCH DET VAR ALLMÄNT SKUMMA TAVLOR PÅ VÄGGARNA I KROGEN!

TYVÄRR HAR JAG INGA BILDER FRÅN INSPELNINGEN ATT VISA.
LIVE WITH IT.
2011-04-07
 18:50:12

rita.

2011-04-05
 08:33:33

Movie

Filminspelning idag.
Jag vet inte mycket mer än att jag ska sitta i en bar och vara allmänt glad/lullig med massa annat folk.

Jag och Emma går tidigare ifrån bilden, jag måste hinna byta om till andra kläder, sen ska vi ner till busstation och hämta hennes cykel, sedan drar vi bort till inspelninsplatsen. hmm, det här är andra gången som jag ska spela in i en bar. Förra gången var tills treornas reklamfilm, då jag satt inte i baren men jag dansade runt på krogen med några andra.

Spännande!
2011-04-04
 16:22:45

Hej Tigern

Hej Tigern!
Jag är är kär i dig, det vet du va? Du jag och smörkniven, vi är enade, som gjorda för varandra med andra ord. Jag har en jävligt bra tungskrapa, eftersom att jag inte lämnar några spår av hur mycket jag slickar röven på dig. Du har nog inte insett hur starka kärnslor jag har för dig, jag är för bra på att dölja det genom andra, men det är lite konstigt att du inte ser mig, eftersom att jag väntar på att du ska ge mig en berömmande klapp på huvudet så fort jag öppnar munnen.

puss och kram, din knähund.


...Och nej, jag är inte kär i någon tiger, jag är ingen knähund. Jag imiterar bara lite ppl genom bloggen för att avreagera mig lite smått. ursäkta om ni andser det stötande på något vis. min blogg, mina ord, right?

2011-04-03
 16:02:46

jag är rastlös, okej?!



2011-04-02
 16:19:18

Black roses

Nu har jag sprungit runt som en iller på koffein och städat rummet. Jag är hyffsat nöjd i alla fall. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, det händer ju inte lika mycket nu när jag är tillbaka på säve perioden..lete synd men det får jag leva med.

Igår efter skolan var jag på improvisations teater borta på A7. Det var mycket roligare den här gången än vad det var förra, det är lite synd att det bara är en gång i månaden, det är ju bra att hålla improvisationen uppe eftersom att jag kommer vara ifrån teatern ett bra tag nu. Efter teatern drog jag och Fannie hem till veronica där hon och Emma förberedde en födelsedagsmddag åt fannie.

Dom bad oss köpa med kokosmjölk och marsansås så vi fixade det på vägen.

När vi kom till veronica så sa jag till som att íngen av oss hade några pengar så vi gick in bland några hyllor och smög ner sakerna i väskan. Ni skulle ha sett deras miner! det var så underbart! efter ett tag när jag berättat om hur vi gjorde så kunde varken jag eller Fannie hålla mig längre. April april kära vänner!




2011-04-02
 00:23:41

natti natti

Jag har inget speciellt att säga, annat än att jag hade en trevlig kväll med Veronica, Emma, Fannie och mumsig mat. Nu är jag hemma, trött och säger godnatt!
2011-04-01
 16:47:16

Why don't you get a job?

Why won't you get a job? - The offspring