2011-02-28
 08:57:37

Västermalm.

Är och hälsar på vännerna på Västermalm nu. Madde tyckte ju att jag skulle pallra mig hit så det fick bli på det viset. Sova det kan man göra när man är död. Dom har engelska i datasalen nu så då kan jag passa på att uppdatera bloggen och hihi spela facebook spel ^^
2011-02-27
 23:35:55

Style

Ska sova strax, jag tänkte bara slänga in lite nya bilder på skor som jag vill ha...Var ett tag sen nu.









Det finns mer, Det kommer det kommer...Men jag vill ju inte ta allt på en gång, right?
2011-02-27
 20:25:05

Gotta go home

...Precis såheter låten jag lyssnar på nu, dessutom tyckte jag att namnet passade bra nu när jag nysshar kommit hem efter två månader.

Den här helgen Jag jag tillbringat dels med 12 timmars resa, men också med min kära syster och tommie. Jag kom fram till timrå runt 3 på natten till lördagen så carolina kom och hämtade mig och så bodde jag hos dom eftersom att mamma och pappa var på en husvagns ( <--suck, förvånad?) mässa i stockholm. Sedan ikväll så kom dom hem så jag for hem med dom. Imorgon ska jag åka iväg till Västermalms gymnasium och hälsa på. Madde kom på den briljanda idén. Jag har ju ingenting för mig på loven när alla andra är i skolan så jag kan ju lika gärna åka runt och träffa folk på skolan. (shit, jag åker frivilligt till skolan! sjukt...)

Jag ska passa på att köpa ett fotoalbum någon gång nu i veckan också, jag har ju framkallat massa foton. Det är mycket roligare att ha dom i ett album än att ha dem i datorn. I album så har man ju kvar dom, på datorn raderar man bilderna när man lessnar på dom. Så det här blir helt klart värt det! Ska fortsätta framkalla bilder. Det är skoj.


2011-02-24
 18:08:21

Peter Pan RIP

...heter låten jag lyssnar på. en väldigt fin låt tycker jag.
En annan låt som jag är helt kär i är Trasig - Kapten Röd.

Bara för informationens skull så ska jag nu berätta för er som inte visste; Imorgon packar jag mina väskor (egentligen gör jag det idag men det lät mer dramatiskt sådär.) och beger mig hem mot Timrå. Stannar i en vecka. Sen vet jag väl inte om det var så mycket mer jag hade att skriva om...Jag kan berätta att spotify är inte min vän längre. Vårat förhållande fungerar inte som jag vill. "Connection lost" "You can't do this in offline mode." Ibland lyckas den spela några sköna toner men oftast är det det enda min kära spotify har att tillägga. Det är lite tragiskt.

Och bara på grund av det så funderar jag på at färga håret rött!
Nej det är inte därför, men jag känner att det skulle vara kul med lite förändring. Jag tror nästan att jag skulle trivas i rött. Vad tror ni? JAg gör nog det lite mer mot sommaren i så fall. Eller kanske till påsk?
2011-02-23
 15:26:48

Irriterad jävel. Pisst. Förbannad.

Ursäkta för det här inlägget/ordvalet i det här inlägget men jag behöver avreagera mig.
så förbannat irriterad.
Keep the hell out of my stuff! En fin början på det här inlägget tycker jag. På varenda jävla klassråd tar vi upp att man inte ska röra andras grejer, man diskar och plockar undan efter sig. varje gång säger dom skyldiga "Jaja men det är inga problem. Det är klart att man ska få ha sina saker ifred. Man har ju trots att betalat för det." Men händer det nånting? Nej, inte ett jävla piss! Man tar upp det på nästa Klassråd,
-Frukosten försvinner under dagen. Den är uppe hos filmarna och det är bara ni som är där uppe.
-Ja okej fel av oss vi ska inte röra.
Nästa fredag
-Maten försvinner fortfarande!
Vi bestämmer att man flyttar ned frukosten till scen, Allt man äger själv ska man skriva namn på. om Jag tillexempel har ett paket bröd (?) så ska jag skriva namn på det så ska ingen jävel röra mitt jävla paket med bröd! Likförbannat försvinner det bröd ut min påse för att folk (filmarna) inte kan hålla sig borta från skiten. Köp eget för fan!

Nu har jag varit sjuk och knappt ätit nånting på 3 dagar, är grymt hungrig. Maten idag på skolan såg ut som rännskita så jag tog sallad istället och tänkte att "Jag har ett nästan fullt paket digistive borta på A7, Jag kan käka det där borta tills vi slutar så kan jag dra hem och käka nåt riktigt då! Clever girl"
När jag kommer bort till A7 så är hela mitt paket med digistive (Som mitt namn är skrivet överallt på hela paketet, you can't miss it) borta! Filmjävlarna har varit framme igen! Förbannad, jag det kan man säga att jag är.


IM OUT!
2011-02-20
 15:48:46

The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon

2011-02-20
 15:17:14

Om du möter Varg.

Hej hopp hallå. Jag sitter och lyssnar på Detektivbyrån här inne på mitt rum. Har nyss sett på Mean girls 2, Den var helt okej. Jag hade tänkt att ladda upp fler bilder på sneakers som jag vill ha, men det gick inte. Jag lyckas inte ändra redigararen på bloggen. måste ha den mer "avancerade" varsionen för att kunna ändra typsnitt och ladda upp bilder och sånt men det funkar ju inte! Internet strejkar och lever sitt eget lilla liv. Jag kan inte lyssna på spotify för att det blir bara "offline mode" eller "connection lost". Det sög ju lite kan man säga, så nu sitter jag här med youtube och söker på låtar, buffrar...buffrar lite till...laddar...spela i 3 sek. buffrar...Ja, ni fattar. Drygt as hell.
2011-02-19
 16:23:58

I want it that way.

Wazzup people?!
Ligger i sängen med morgonfrillan kvar och lyssnar på en gammal låt. I want it that way - Backstreet boys.
haha längesedan man hörde den kan jag ju säga! Igår var det improvistations kväll borta på A7. Det var ganska skoj. leka av sig lite. Efter det drog jag hem till malin. Hon och diana hade tv-spels kväll med onyttigheter. Jag köpte med mig fanta sen satt vi där med tv spel och chips i högsta hugg! Jag tror vi var vaken nästan hela natten, men det var  mys. jag kom hem för inte så länge sedan. Tror att jag ska slänga ihop lite käk snart, och så ska jag passa på att städa upp på rummet. läsa på om olika produktionsroller måste jag göra också. Vi ska få göra någon typ av prov om de efter att produktionen är klar.




2011-02-17
 20:49:34

BESLUTSÅNGEST!

kära blogg...idag vaknade jag klockan 07:00 och snoosase flera gånger. Jag klev upp och klädde på mig. gick in till köket och bredde en macka. Runt 20 över 8 så...

Nej, jag orkar inte skriva massa detaljer och grejer, man skriver det viktigaste thats it! ...och alla såna där detaljer är inte viktiga. Totalt ointressanta faktiskt.
Hur klarar folk att skriva dagbok? skriva ner saker som händer precis varje dag, så ska man sitta där i sin ensamhet och skriva. och inte ska man dela med sig av sina tankar heller? till vilken nytta? att se tillbaka om några år och tänka "Jaha den 17 februari 2011 hade jag enorm bestlutsångest över vad jag skulle välja på individuella valet."

Nu när vi ändå är inne på ämnet. ..
Individuella valet. Individuella valet...Individuella valet...Om jag sätter en etta här och en tvåa på den så...nej. Sudda. Men om jag väljer 50 poängskurserna så får jag ju gå två kurser! ja det blir bra! ...nej, sudda...Men teckenspråk kan ju faktiskt vara kul att kunna! Jo men det blir bra. eller...nej. Digitalt skapande är ju roligare att hålla på med. jag gillar ju att leka med bilder. suck. Jag vet inte hur jag ska göra, vad jag ska välja, vad jag vill välja. Men jag har börjat närma mig lite det jag ska söka till i alla fall. Jag tror att det lutat mot något grafiskt.

  • Fotografisk bild A
  • Grafisk kommunikation
  • Digitalt skapande
Nu gäller det bara att komma på i vilkken ordning jag ska sätta dem. Ska vara inne imorgon. hjälp tack?!
Im out!
2011-02-16
 21:49:47

ey, lets work on the floor!

Hallå!

Nu har vi börjat få lite flyt på pjäsen!  vi har gjort en preliminär scen lista så vi vet i vilken ordning scenerna ska komma. Vi har skrivit ned dem så att vi har en klarare bild av själva scenerna och på vissa har vi till och med skrivit ned dialoger/Manus. Jag har skrivit ned 8 scener nu på 2 dagar. Jag har haft grunderna till dem redan men nu har jag skrivit dem med repliker och mer detaljerat om vad som händer på golvet.
Idag började vi jobba mer på golvet. Vi testade öppningsscenen, lite nya idéer och körde igenom början på pjäsen med några scener. byggde ihop dem så vi fick en röd tråd. Jag har varit skeptisk till hela det här med att skiva en egen pjäs och arbetssättet som vi har jobbat med, men nu när vi börjar få flyt på det heja så kan jag säga så här:

Det här kommer att bli jävligt bra, I tell you!

Efter skolan var jag iväg till Alfred en sväng. Min kära vän ska flytta (snyft) upp till luleå så honom kommer jag inte kunna träffa mycket. sorgligt. En bra sak är att han kommer till sundsvall till sommaren så man får en chans att träffa han då i alla fall. Vad lockar piteåbon till sundsvall då? Jo, gatufesten!

...Sen har vi ju det här med individuella valet också. Jag har beslutsångest. Jag behöver inte gå någon kurs egentligen eftersom att min kursplan uppfyller alla poäng som jag behöver, och det  betyg jag får kommer inte att synas i slutbetyget eftersom att kursen/a kommer att räknas till utökat program. Men jag vill ändå läsa någon kurs för att få kunskapen och för att det kan vara kul. Jag ska kolla om det är något speciellt jag behöver kunna för att få större chans till att komma in på någon speciell högskola.
I alla fall så, här kommer kurserna jag har valtut, nu gäller det bara att komma på vilken jag ska söka...

  • Fotografisk bild A. 100p
  • Digitalt skapande A. 100p
  • Grafisk kommunikation A. 100p
  • Teckenspråk för hörande, steg 1. 100p
  • Måleri (bild) 50p + Psykologi A. 50p



Thats pretty much it.
Im out!
2011-02-15
 21:43:51

pyssla

Lite grejer från bilden. strunta i kvallitén. den är inte viktig ^^








2011-02-14
 18:51:12

alla ♥ dag

Ey wazzup?!

Jag har ju aldrig bott i lägenhet förut så jag vet inte riktigt hur det ligger till det här med ljud..
Men är det normalt att man kan höra sin granne sopa?! Allvarligt, jag kan köra sopborstens strån fara över golvet! Jag brukar höra den där dunsen när grannen sätter sig på datastolen (eller vad det nu är) och när en annan grannes barn gråter. Hur lyhört är det egentligen i lägenheter? Jag stör mig väl inte direkt på det men man funderar ju lite.

Idag är det ju alla hjärtans dag. Den firas framför tv'n i min ensamhet. Ska läsa på lite om olika produktionsområden och så.



Här har vi då påsen jag målade på i lördags, lite fint sådär.
Bära runt på den här när man ska handla.
De e status! Nice! Soft! Pretty AWESOME helt enkelt!


2011-02-13
 21:45:02

Bamse och Kalle Svertskalle!

yo!

Jag var på Fenix igår, dom hade nån miljödag med massa grejer som hände hela dagen. man kunde byta ut gamla kläder mot nya och trycka på tygpåsar och grejer. JAg bytte några tröjor som jag inte hade någon användning för mot några andra tröjor och linnen. Jag orkar inte ladda upp några bilder nu, vi får se om jag gör det nån gång senare i veckan. och så målade jag på en tygpåse "Danceaholic" Jag blev riktigt nöjd med den, kommer nog en bild på den lite senare också. Idag har mest varit en slappar dag. Nu på kvällen så tog jag och Veronika en promenad bort mot visby träningscenter. Vi tänkte fråga om man får träna gratis en gång om det är första gången. ett prova på pass. Men det var stängt så jag kollar upp det på tisdag när jag ska dit och dansa.  Vi funderar på att kanske börja gymma tillsammans. Vi gick bort till ica och handlade lite mat, och nu är jag extremt trött så jag tänkte sova några timmar, men först ska jag läsa Bamse och Kalle Svartskalle. fick den på fenix. Peace

Gud så vacker man kan vara en dag som denna.
2011-02-08
 17:54:44

8 Februari

Yo!

regn. snö. regn. sol. mulet. blött. blåst. kepsen blyger iväg. ännu mera blåst. regn. sol. snö. sol. blåst.

Ungefär så har det varit idag. Idag visade vi upp lite scener som vi vill ha med i våran pjäs som vi ska sätta upp lite senare i vår. (hmm...det känns väldigt konstigt att kalla februaru för vår, men det är ju i stort sätt vår för mig nu) Eller, vi visade upp lite förslag som vi kanske ska ha med i föreställningen. imorgon ska vi komma med nya förslag. JAg vet inte riktigt vad jag ska skriva om, så det kanske bara är onödigt att jag sitter och skriver? jag vet inte jag. Dansen är inställd idag. det är ju lite synd, för jag känner mig väldigt sugen på att dansa. röra på mig lite. Jag kanske skulle kunna sticka ut och springa av mig lite senare ikväll, men vi får se hur det blir med den saken.
Vill ni se resten av skorna son jag hittade på ss? så klar ni vill! dom är ju så snygga! men ni får väntaa lite till. det kommer, jag lovar.

Nu ska jag gå ut i hallen, klia mig i huvudet och fundera på vag jag tänkte göra, komma fram till att jag inte vet vad jag ska göra, gå runt lite i cirklar, bli rastlös och komma tillbaka till datorn. Det är ungefär det jag ska göra nu. Låter fine!

2011-02-07
 18:19:43

I want this and this and..oh, i want that too







Lite skor som jag vill ha. Finns mer, men jag väntar med att ladda upp dom så inte allt kommer på en gång.
allt finns på sneakerstuff.com
2011-02-07
 16:01:36

Derma vax.

Hallå där! Jag orkar inte skriva någon lång uppdatering nu.

Jag höll i uppvärmningen idag på skolan. Började med soultrain, sen blev det lite hackey sack. Efter det lite röstuppvärmning och sen var det klart.

Jag fick mitt arbetsområde idag också till produktionen. (förutom att vara skådespelare då så klart) Jag fick inte mitt förstahands val som producent. Men jag velade ju väldigt mycket då jag skulle skriva vilka roller jag ville ha så det gör absolut ingenting. I vilket fall som hellst, så blev jag maskör. Så jag ska fixa mask och hår. Det ska bli jättekul eftersom att jagalltid har tyckt om att jobba med mask! Jag får för mig att sminka sår och blåmärken och sånt bara för skojs kull ibland. mest för att prova, och nu ska jag få jobb med derma wax och annat kul. jag gillar't!

fick bara för mig att göra en lite fin bild sådär.

Och nu över till: Derma vax sminkningar. Allt är fake, inga riktiga sår. bla bla ni fattar grejen.
Here they are.





Bilerna är tagna från google.
Kom ihåg, de e inga riktiga sår.

2011-02-06
 12:35:21

6 Februari

God morgon på er! Väderraport ifrån gotland nu då. Här lyser solen för fullt och det är 9° ute. Jag vaknade för inte så länge sedan. Drog på mig myskläderna och mina super mysiga tofflor och gjorde i ordning lite frukost. Sedan bar det iväg ut på baklongen med lite skön musik. Jag hade tänkt att ha en städ-dag idag. städa upp inne på rummet, gå iväg med returerna, bädda om sedan mysa nybadad i en renbäddad säng med någon film. Jag får mina infall ibland. Tur det, för det behöver verkligen plockas upp på rummet!

Vad finns det mer att säga nu då när jag har kommit igång? JO, jag kan ju berätta vad som hände i fredags! Jag och lite trevliga kamrater stannade kvar i skolans biosalong efter att vi hade slutat och skulle kolla på film. Vi låste nere eftersom att iv inte skulle höra om någon kom. Efter att vi sett klart på Coraline så skulle två av dom gå. Jag vet inte om dom inte tryckte igen dörren riktigt, eller struntade i att låsa eftersom att det var 4 pers kvar, i vilket fall så blev dörren lämnad olåst utan att vi på övervåningen visste om det. Mitt i filmen så hörde jag och Veronica en bil och nån som sprang i trapphuset. Vi smög ut i trapphuset och hörde precis hur "Mr x" sprang ner för trappen igen och skyndade ut. Vi kollade ut genom fönstret och såg en gammal volvo combi (mörk grön eller blå) med någon som satt och väntade i den. Killen som kom ifrån trapphuset skyndade sig in i bilen och dom for iväg. (Jag har ingen aning om vilka dom var, det var inga RB-are i alla fall!) Vi skyndade oss ner och jag låste dörren, precis då kom bilen tillbaka igen, körde runt ett varv och for sedan iväg igen. Jag och veronica skyndade oss upp och hämtade ettstolsben och ett paraply (?!) och stack iväg till filmsidan för att se till att alla dörrar var stängda, sedan kollade vi en extra gång på scen också. Vi såg att snubben som var in hade bara gått upp några steg i trappan innan han vände. (Blöta fotsteg.) Antagligen hörde han att det var folk där och så drog han igen. Tur det! I vilket fall som hellst, Jag ringde Wolfgang och berättade vad som hade hänt, tänkte om det var någon som skulle hämta något eller om det var något annat. Han trodde att det var någon som försökt bryta sig in (våran slutsats det också) han skulle kolla upp det på måndag. Det var väl i stort sätt allt. Bortsett från att jag drömde fram ett slut på hela grejen inatt. Nyfikna? Inte? Äsch, jag berättar endå!

I drömmen alltså: På måndagen (imorn, fast inatt) när jag kom till skolan så stod den där bilen utanför scengymnasiet, så jag hämtade Ville eftersom att det var samma killar (fast den här gången var det 4 killar som inte alls såg ut som dom vi såg) VIlle följde med mig ut och drog sedan med mig till bilen. Han skällde ut mig totalt och var fullständigt rasande, för dom i bilen var våra statister som skulle vara med i en film. och så satt det ett helt filmteam i bilen. Totalt vettskrämda. Sedan skenade drömmen iväg åt ett helt annat håll men det orkar jag inte gå in på.




2011-02-05
 13:42:26

5 februari



Jag brukar inte vara en frukostmänniska. Men idag så var jag faktiskt duktig!
När jag vakna imorse så var jag så extremt rastlös. Jag tog mig bort till coop och handlade en sväng.
lite mjölk, fil och mackor och sånt där som man behöver. Dedan blev det brunch helt enkelt.
Det var väl det lilla jag hade att säga.


2011-02-04
 08:19:38

Is going for the "bonnlurk"-style

2011-02-03
 21:07:50

This is what I want!

t

Skjorta: Cubus, reapris 79 kr.
Tee: Cubus, 99 kr.
2011-02-02
 19:20:01

Streetdancers network.

Visit Street Dancers Network
2011-02-02
 18:04:05

I want this!

Intersport, 300 kr.

2011-02-02
 17:56:09

Norrlänningar+grönt gräs+februari=fett wierd!


2011-02-01
 21:31:21

1 Februari

Nu har jag precis duschat och sitter med inpackning i håret! Det gick bra på dansen. Det märks knappt att jag har haft ett uppehåll alls, men däremot så är det lite skillnad på dansen hä och dansen hemma. Hemma på danceworld är det attityd som gäller! Man ska fläska på och dansa som om man var tre gånger så stor som man egentligen är.
Dansen här är ochså så att man ska fläska på och ha attityd, men här är det med girl'ie street. Det känns ganska ovant men jag lär mig nog snart. Det blir ju en liten utmaning!

Mitt knä fortsätter bara att bli värre. Jag ska ringa sjukgymnasten nån gång nu i veckan så att jag kan komma igång med att träna upp det. Läkaren på vårdcentralen tror att min knäskål är ojämn och att det kan bli bätte om jag tränar upp musklerna runt om den. Jag håller inte riktigt med han. Om det är knäskålen som är ojämn så borde det väl vara den som jag har ont i, right? ...Visst, jag har ganska ont i den också, men det är inte den som är värst. Nej, Det är lederna bakom knät och på insidan av knät. Det är verkligen olidligt nu. Jag skriker till så fort jag ska sätta mig på en stol pga. smärtan. Jag ska gå till apoteket och köpa något smärtlindrande som jag fick ett recept på. den är det väl bara att bita ihop och hoppas på att det går över (...om några år...)

Nu tänkte jag fika, plocka upp lite på rummet (It's a mess!) och kanske kolla på någon film...eller nåt, vi får de.
Om off!



Skoj skoj.


ifrån förra veckans estetiska verksamhet. vi skulle göra en serie bilder på bananer (?)
Ni får inte se den jag började med idag förrän den blir klar. Men jag kan säga att uppgiften var att arbete med perspektiv och trappor.
2011-02-01
 17:11:24

Style.


Off to dance