2010-05-24
 16:49:51

GOOOOOOOD MIDDAG

TJOFRESAN :D tobbe gestbloggar och sitter hos lilla maggie och hon vill sova men de får hon inte x) fett kul att störa henne :D hon kastar en nalle på mig inte schyyst, nu ska jag fan ge igen hejsvejs :D:D:D:D:D:D:D
2010-05-23
 17:11:02

23 MAJ 2010

Tjenixen!

Nu har jag nyss kommit hem ifrån birsta. JAg har nämligen varit på meria markt och köpt ett par högtalare till datorn. AWSOME QUALITY MAN! Det är verkligen grymt ljud i dom!
Dessuton så har jag varit jätte duktig och städat rummet idag så nu e de rent och ommöblerat :)


Mina GRYMMA högtalare! ♥

 

2010-05-19
 21:29:23

19 MAJ 2010

idag fick jag och nellie 9 lastbilar att tuta, it made my day gott folk!
Jag tänkte bara göra ett väldigt kort inlägg för att jag inte känner för att skriva just nu men måste ändå berätta...

Jag pratade med en av dom som svarat på annonsen om boende i Visby. En kvinna som heter Marie som jag skulle få vara inneboende hos. Jag ringde och berättade lite om mej, och sa det att jag tyckte det lät jätte intressant. Jag får ta dit släkt och vänner som får sova över och så. Hon var jätte trevlig för övrigt och i början på juli ska jag ner och träffa henne och kolla på lägenheten. Nu ska jag gå och hitta på nåntig annat roligt.

2010-05-16
 11:14:38

myspys

Satt nyss inne på rummet med fönstret öppet och läste igenom dom vanliga bloggarna, Sen började det smattra lite på rutan och sedan mörjade det spöregna. Mysigt! Det luktar så gott när det regnar, och så gillar jag ljudet. det låter så skönt. ^^
Nu sitter jag på altan och lyssnar på Ke$a- tiktok, regnet och myser i det varma vädret på altanen:)

2010-05-16
 09:35:09

16 MAJ 2010

Godmorgon!

Shit vad varmt det har blivit! igår var det 25 grader ute, i skuggan!...och på kvällen runt 23-tiden var det 23 grader varmt. jag fattar inte, det är ju bara maj! aja ganska skönt är det ju ändå.
Önska men lycka till idag, för idag är Danceworlds vårshowe på hedbergska skolan, och jag kan inte hela dansen. eller, jag kan stegen men kommer av mej. Skratta inte åt mej om jag failar!

och så tänkte jag passa på att säga att jag har fått 4 svar på annonsen om studentboende på gotland.
2 mail och 2 tele-samtal! det låter skit bra :D

2010-05-10
 19:49:24

10 MAJ 2010

Först vill jag bara passa på att säga grattis till min älsklings muddah!
...För hon fyller 16 varv runt solen idag ♥

Idag fick vi sluta tidigare från skolan eftersom att killarna skulle ha livräddning i simhallen på idrotten. Så jag var väl hemma rint ett-tiden nånting skulle jag tro. Jag gick väl mest omkring och bara var i väntan på att gå till bussen. Som vansligt var jag tvungen att springa sista biten för att bussen även idag kom 10 minuter för tidigt! Jag är så less på att dom inte håller tiderna! Håller ni inte med?!
Inne i stan drog jag bort till Sax & Kam och träffade Tommie å Carolina. Syster min har nämligen ställt upp som hårmodell och ska gå på...Nån krog som jag inte kom ihåg vad den hette, nånting med oscar tror jag ^^
Det är i alla fall på fredag så alla som e 20+ får gå och kolla. När håret var klart stack jag iväg till dansen och bytte om. Sedan var det bara att köra igång. Jag börjar bli bättre på dansen men jag kommer ändå att fet faila på showen eftersom att jag har missat 3 träningar... ;(

Nu ska jag dricka juice, plugga lite So eftersom att jag har prov imorn och så ska jag kolla lite på film.
Ska kolla på Norbit, tror inte att jag har sett filmen så det måste göras eftersom att min favårit skådespelare är med i den! Eddie Murphy♥

2010-05-03
 20:05:57

3 MAJ 2010

tiden går fort. det är bara lite mindre än en månad kvar av skolan. jag vet inte om jag skrivit det redan eller inte, jag kan ju berätta saker 70-11 gånger...Idag var skolan skit seg...So och dubbel fysik lektion. Inde det roligaste kanske. På musiken fick vi sluta tidigt, vi skulle bara skriva en kort grej sen vick man gå. Så jag och Nellie gick hem till oscar där vi var med han, Andres, Tobbe och Landin. Sen drog vi hem till tobbe och var bara allmänt social medan vi kollade på tv. Runt 3-tiden gick vi tillbaka till skolan för att hämta väskorna och sedan skulle jag till bussen. Men bussj*veln kom för tidigt så jag missade den. I stället fick nellie sällskap hem och jag fick åka bil in till stan senare.
dansen kan jag väl inte säga att det gick så jätte bra, jag har missat ganska mkt och det är ganska mycket som jag inte riktigt har lärt mej. Det blir att hårdplugga dansen, det är trots allt bara en gång kvar innan showen...Det känns som att jag kommer faila stort, hårt och länge!

Jag har riktigt tråkigt och känner för att itta på något! MEn icke, det får vänta till nån annan dag...kanske inorn?
Vi får se hur det blir. Nu ska jag i alla fall gå ner och göra nånting. Men vet tyvärr inte vad, kanske blir till å kolla tv.
2010-05-02
 20:06:51

2 MAJ 2010

Tjena tjena!

Jag har nyss varit i bergeforsen och kollat på min sprillans nya kusin ;D
nej men seriöst, Jag har fått en liten kusin på ca 2 veckor. Hur söt som hells är han! William heter han också, första pojken av 4 kusiner hittills. Nu sitter jag på rummet och är full med katthår. Har suttit med Yngvie i knät och han hårar! En jätte stor katt med massor av päls som ligger på rygg i knät och blir kliad på magen, då blir man inge annat än hårig vill jag lova! Nu känner jag för att baka kladdkaka. Tror att jag ska smyga ner i köket och kasta ihop en... Mums på det! ♥


2010-05-02
 09:37:02

2 MAJ 2010

Godmorgon!

Nu sitter jag i sängen nyduchad och med inpackat hår. Jag ska väl gå och skölja ut det snart. Idag kanske vi ska åka och hälsa på min lilla kusin William, Måste bara ringa och kolla med Henke och Erika först. Sen måste jag skriva klart min So inlämning om andra världskriget. Det känns som att jag kommer att ha ganska fullt upp den här månaden. det är ju faktiskt bara liiiiite mer än en månad kvar till sommarlovet! skönt. Det känns som att det är minst 3 månader kvar tills vi slutar. Nu sitter jag mest och tomskiver för att få tiden att gå, så ursäkta det här ganska meningslösa inlägget. Nu ska jag pysa, hejdå!

2010-05-01
 20:53:34

1 maj 2010

Tjosan!
Igår var jag med Nellie, Bea, Andres, Micke, GK, Marcus och Oscar. Först var vi nedanför Böle, och tog oss sedan vidare till stavreviken. Det finns väl inte så jätte mycket att säga om kvällen, eller ingenting som jag orkar skriva  i alla fall. Vi kom hem till Bea kl 01:00, och gick inte och la oss förrän...hmm vad kan klockan ha varit? Runt halv 5 eller något sånt tror jag. Sen låg vi och snackade rätt länge också så det blev inte så mycket sova.

Jag har gjort en ny blogg design som ni kanske ser. Jag är faktiskt ganska nöjd med tanke på att jag gjorde den helt själv! Det enda som jag inte kan lyckas fixa till är "om mej" och "kategorier/arkiv". Den är längst ner på sidan och ser helt mongo ut, jag vill ha den på vänster sida och att den börjar precis där senaste inlägget börjar. Bilden högst upp och sedan text, men inte ovanför och sånt skit.

Såhär vill jag ha designen.  Någon som kan hjälpa mej att fixa det där sista? Det är bara bilden och texten som fattas, själva headern å de e ju redan klars så det är bara det där lilla som fattas ^^
hjälp tack.