2011-03-16
 23:31:59

Om det här är framtidens skådespelare...

"...Om det här är framtidens skådespelare så kan man inte vara annat än glad."
Så lät det idag när Anna jenkert, skådespelerska, pratade med oss efter dagens föreställning. Det var så fint. hon pratade med oss länge om hur rörd hon blev och hur bra vi spelade.
Vi hade ochså en väldigt fin publik! ...I alla fall första av dagens föreställningar. Vi spelade för utvecklingsstörda, och man blev så rörd av deras reaktioner på slutet av föreställningen. De var tårögda och vid applåd tacket så jublade dom och gav oss stående ovationer. Efter föreställningen kom de fram till oss och bärettade vad de tyckte om föreställningen, och de fotade oss. två av dem ställde sig till och med tillsammans med oss medan deras lärare fotade dem. Det var fint.

Idag kom även radion och tidningen. Innan föreställningen blev jag, Emma, Fannie och frej intervjuad i radion. Det kommer troligtvis att sändas imorgon på sveriges radio gotland mellan 15:00-15:30. hon spelade även in hela föreställningen.
Journalisten från gotlands tidning stannade och kollade på hela föreställningen och fotade den även. Niklas hade förberett oss på att dom från tidningen aldrig stannar hela föreställningarna, speciellt inte på ettornas. Han sa det att journalisten troligtvis skulle gå efter 10 minuter...Men en av de från rädda barnen som sett föreställningen hade ringt till honom och sagt åt han att han absolut måste de den här pjäsen. Och så blev det. Jornalisten satt kvar ända till slutet.

Kom ihåg att gå in på sveriges radio gotland och lyssna imorgon 15:00-15:30. Går det inte för sig att lyssna direktsänt så gå in på datorn och leta reda på sändningen...Jag tror att det kommergå att googla på mitt namn annars, efter den tiden då de publicerat det på webben så klart. hon från radion sa något om det, men et är ju bara att testa sig fram.






KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: